• Haberler
  • Genel
  • Özdilek’te 23 Nisan coşkusu – Kocatepe Gazetesi

Özdilek’te 23 Nisan coşkusu – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Alışveriş Merkezi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi'ndeki kutlamalar, büyük neşeye sahne oldu. Yüksel Varlı İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu proje ve resimlerden oluşan sergi büyük ilgi gördü. Aileler etkinlik sebebiyle, Özdilek yönetimine teşekkür ettiler. Özdilek'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara özel [&hellip]

Özdilek'te 23 Nisan coşkusu

Özdilek Alışveriş Merkezi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi’ndeki kutlamalar, büyük neşeye sahne oldu. Yüksel Varlı İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu proje ve resimlerden oluşan sergi büyük ilgi gördü. Aileler etkinlik sebebiyle, Özdilek yönetimine teşekkür ettiler. Özdilek’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara özel kampanyalar dikkat çekti.
İşletme Müdürü Nihat Günsel yaptığı açıklamada: “Çocuklar bizim için çok değerli. Onların mutlu olması ailelerinin ve bizlerin mutlu olması demektir. Bu yüzden çocuklarımızın mutluluğu için ne gerekiyorsa yapmamız gerekiyor. Biz de elimizden ne geliyorsa Özdilek ailesi olarak yapmaya çalışıyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme