• Haberler
  • Genel
  • Özdilek'in talihlileri belli oldu – Kocatepe Gazetesi

Özdilek'in talihlileri belli oldu – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Alışveriş Merkezleri’nin 42'nci yılında 10 Nissan Quashqai kampanyası’nın talihlileri 1 Ekim Salı günü Eskişehir Özdilek Alışveriş Merkezi’nde noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş ile belirlendi 15 Haziran-25 Eylül tarihleri arasında, Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Ev Tekstil Mağazalarından yapılan 75 TL ve üzeri alışverişlerde verilen çekiliş kuponları ile dahil olunan '42'nci Yılımızda 10 Nissan Quashqai' kampanyasının çekilişi [&hellip]

Özdilek’in talihlileri belli oldu

Özdilek Alışveriş Merkezleri’nin 42’nci yılında 10 Nissan Quashqai kampanyası’nın talihlileri 1 Ekim Salı günü Eskişehir Özdilek Alışveriş Merkezi’nde noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş ile belirlendi

15 Haziran-25 Eylül tarihleri arasında, Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Ev Tekstil Mağazalarından yapılan 75 TL ve üzeri alışverişlerde verilen çekiliş kuponları ile dahil olunan “42’nci Yılımızda 10 Nissan Quashqai” kampanyasının çekilişi yoğun katılımla sonuçlandı.
451 BİN KİŞİ KATILDI
Milli Piyango Eskişehir Şube Müdürlüğü yetkilileri ve Eskişehir 1. Noter’den yetkililer huzurunda yapılan çekilişe toplam 451 bin 219 kişi katılım sağladı.
Alışveriş Merkezi’nin ziyaretçilerinin de yoğun ilgi gösterdiği 10 Nissan Quashqai kampanyasının çekilişinde, oldukça heyecanlı anlar yaşandı.
Noter ve Milli Piyango Yetkilileri huzurunda, halkla açık olarak yapılan çekilişte 10 asil 10 yedek talihli belirlendi. Ayrıntılı çekiliş sonuçlarına www.ozdilek.com.tr ve www.faceboobk.com/ozdilek adresinden ulaşılabileceği bildirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme