• Haberler
  • Gündem
  • Özdilek'in talihli müşterisi Afyonlu – Kocatepe Gazetesi

Özdilek'in talihli müşterisi Afyonlu – Kocatepe Gazetesi

Ev tekstili ve dekorasyonunun sevilen markası Özdilek, 45.yılı için heyecan dolu bir kampanyaya imza attı. 28 Nisan – 10 Ağustos tarihleri arasında Özdilek'ten toplam 75 TL ve katları alışveriş yapan 5 şanslı kişi, noter huzurunda gerçekleştirin çekilişle muhteşem bir Mercedes E-180'nin sahibi oldu.Kocaeli Kartepe Noter yetkilileri ve Özdilek AVM misafirleri huzurunda yapılan çekilişe toplam 704 [&hellip]

Ev tekstili ve dekorasyonunun sevilen markası Özdilek, 45.yılı için heyecan dolu bir kampanyaya imza attı. 28 Nisan – 10 Ağustos tarihleri arasında Özdilek’ten toplam 75 TL ve katları alışveriş yapan 5 şanslı kişi, noter huzurunda gerçekleştirin çekilişle muhteşem bir Mercedes E-180’nin sahibi oldu.
Kocaeli Kartepe Noter yetkilileri ve Özdilek AVM misafirleri huzurunda yapılan çekilişe toplam 704 bin 658 adet kupon ile katılım sağlandı. 5 adet Mercedes E 180 kampanyasının çekilişine AVM ziyaretçileri yoğun ilgi gösterirken, oldukça heyecanlı dakikalar yaşandı.  Noter huzurunda, halkla açık olarak yapılan çekilişte 5 asil 5 yedek talihli belirlenirken ayrıntılı çekiliş sonuçları www.ozdilek.com.tr ve www.facebook.com/ozdilek üzerinden yayınladı.
HEYECANINI
GİZLEYEMEDİ
Özdilek Alışveriş Merkezleri’nin 45’inci yıla özel 5 adet Mercedes E-180 kampanyası sonucunda şanslı isimlerden biri Afyonkarahisar’dan Fatih Karakoç oldu. Ailesi ile birlikte Özdilek Afyonkarahisar AVM’ye gelen Karakoç, heyecanını AVM yöneticileri ile paylaştı.
Çekiliş sonucunda araç kazanan talihlilerden Afyonkarahisarlı Fatih Karakoç, Özdilek Afyonkarahisar AVM işletme müdürü Nihat Günsel’den aracını teslim aldı. Ailesi ile birlikte AVM’ye gelen Karakoç, duygularını şöyle ifade etti: “Bu tür kampanyalara katılırken insanlar umutsuz oluyor ve kurumlara pek güvenmiyor. Ancak biz Özdilek’e her zaman güveniyoruz ve bu kez de Özdilek güvenimizi boşa çıkarmadı. Kampanyaya katılırken herkes gibi ‘bize çıkmaz’ diyorduk ama şuan çok mutlu ve heyecanlıyız. Kaliteli ürün ve hizmetin güvenilir adresi olan Özdilek’e teşekkür ediyoruz.”
KAMPANYALAR DEVAM EDECEK
Şanslı misafire aracın anahtarını teslim eden Özdilek Afyonkarahisar AVM işletme müdürü Nihat Günsel, Özdilek’in 45’inci yılına özel hazırlanan kampanya sürecinde katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, Karakoç ailesine de iyi dileklerde bulundu. Lüks aracın Afyonkarahisar’a çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Günsel, bu tür kampanyaların devam edeceğini belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme