Özdilek’e yakışmadı – Kocatepe Gazetesi

Özdilek’ten aldıkları ürünün içinden böcekler çıkınca vatandaş şok oldu Afyonkarahisar’ın önde gelen alış veriş merkezlerinden Özdilek’ten alış-veriş yapan bir hemşehrimiz, böceklenmiş ürün satışı nedeniyle firma yöneticilerine tepki gösterdi.Özdilek’ten aldıkları buğday ruşeymini açtıklarında içerisinde böcek bulunduğunu fark eden vatandaş, “Bu durumu Özdilek’in kalite anlayışına yakıştıramadık” dedi. Yıllardır “hizmet ve kalite” öncelikle anlayışı ile tanıdıkları Özdilek Alış-veriş [&hellip]

Özdilek'e yakışmadı

Özdilek’ten aldıkları ürünün içinden böcekler çıkınca vatandaş şok oldu

Afyonkarahisar’ın önde gelen alış veriş merkezlerinden Özdilek’ten alış-veriş yapan bir hemşehrimiz, böceklenmiş ürün satışı nedeniyle firma yöneticilerine tepki gösterdi.
Özdilek’ten aldıkları buğday ruşeymini açtıklarında içerisinde böcek bulunduğunu fark eden vatandaş, “Bu durumu Özdilek’in kalite anlayışına yakıştıramadık” dedi. Yıllardır “hizmet ve kalite” öncelikle anlayışı ile tanıdıkları Özdilek Alış-veriş Merkezi’ne her zaman güvenerek gittiklerini dile getiren hemşehrimiz, “Güvene güvene aldığımız ürünü evimize götürdüğümüzde içeresinde böcek olduğunu görünce şok yaşadık. Bizim bildiğimiz, tanıdığımız Özdilek bu duruma müsaade etmez. Ancak yaşanan olay ortada. Özdilek yetkililerini daha dikkatli olmaya davet ediyoruz” dedi.
Biz de şehrimizin güvenilir firmalarından Özdilek’in yöneticilerini aynı hatanın tekrarlanmaması amacıyla dikkatli olmaya davet ediyoruz. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme