Özdilek’e 9 günde 110 bin ziyaretçi

Kurban Bayramı’nda Türkiye’nin çeşitli yerlerine gitmek için Afyonkarahisar’dan geçen vatandaşların güzergahlarındaki uğrak yerlerinden birisi Özdilek Alışveriş Merkezi oldu. Özdilek Alışveriş Merkezi’ni 9 günlük bayram tatili boyunca 110 bin kişi ziyaret etti Özdilek Alışveriş Merkezi, Kurban Bayramı’nda da en gözde mekanlardan birisi oldu. 9 günlük Kurban Bayramı tatilinden yararlanarak memleketlerine veya tatil yörelerine giden vatandaşlar, adeta [&hellip]

Özdilek'e 9 günde 110 bin ziyaretçi

Kurban Bayramı’nda Türkiye’nin çeşitli yerlerine gitmek için Afyonkarahisar’dan geçen vatandaşların güzergahlarındaki uğrak yerlerinden birisi Özdilek Alışveriş Merkezi oldu. Özdilek Alışveriş Merkezi’ni 9 günlük bayram tatili boyunca 110 bin kişi ziyaret etti

Özdilek Alışveriş Merkezi, Kurban Bayramı’nda da en gözde mekanlardan birisi oldu. 9 günlük Kurban Bayramı tatilinden yararlanarak memleketlerine veya tatil yörelerine giden vatandaşlar, adeta Özdilek Alışveriş Merkezi’ne akın etti. Özdilek, 9 günlük tatil boyunca 110 bin ziyaretçiyi ağırladı.
Lokuma rağbet var
Tatilde Özdilek Alışveriş Merkezi’ni ziyaret eden vatandaşlar, ellerine boş dönmediler. Özdilek’te üretilen ve Türkiye’deki diğer Özdilek Alışveriş Merkezleri’ne de gönderilen lokum, en gözde ürün oldu. Alışveriş Merkezi’nin kafe-restaurant kısmında 7 tonu aşkın lokum satılırken, market kısmında da 4 tona yakın lokum satıldı.
Afyon sucuğu da unutulmadı
Afyonkarahisar mamülü sucuklar da bayram tatilinde tercih edilen ürünler arasındaydı. Bayram tatili boyunca Özdilek Alışveriş Merkezi’nde 2 ton 65 kilogramlık Afyon sucuğu ve pastırması satıldı. Bu rakam, 6 büyükbaş hayvana tekabül ediyor.
“Kampanya, yoğun ilgi gördü”
Özdilek Halkla İlişkiler Sorumlusu Turgut Güler, bayram boyunca yürütülen “150 lira ve üzeri alışverişe 15 lira indirim kuponu” kampanyasının da büyük ilgi gördüğünü belirtti. Güler, “8 Kasım’da başlattığımız kampanya, Kurban Bayramı’nda devam etti. Kampanya, giyim ve tekstil reyonlarını kapsıyordu. Kampanya, beklenen ilgiyi gördü. Ayrıca birçok mağaza ve market ürünlerinde de yüzde 20-yüzde 30’a varan bayrama özel fiyatlar uyguladık. Bu da Özdilek’i ziyaret edenleri mutlu etti.” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme