Özdilek yaşlıları unutmadı – Kocatepe Gazetesi

Huzurevi sakinleri, Yaşlılar Haftası'nda gerçekleştirilen bu ziyaretle mutlu bir gün geçirdi.18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevi sakinlerini ziyaret eden Özdilek yönetimi, yaşlılarla sohbet edip güzel bir gün geçirdi. Afyonkarahisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, toplumsal değerlere her zaman sahip çıkan Özdilek'in ziyaretinden memnun kaldı. Özdilek yönetimi tarafından hediyeleri takdim edilen huzurevi sakinleri, yılın [&hellip]

Huzurevi sakinleri, Yaşlılar Haftası’nda gerçekleştirilen bu ziyaretle mutlu bir gün geçirdi.
18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevi sakinlerini ziyaret eden Özdilek yönetimi, yaşlılarla sohbet edip güzel bir gün geçirdi. Afyonkarahisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, toplumsal değerlere her zaman sahip çıkan Özdilek’in ziyaretinden memnun kaldı. Özdilek yönetimi tarafından hediyeleri takdim edilen huzurevi sakinleri, yılın çeşitli dönemlerinde kendilerini ziyaret ederek yalnız bırakmadıkları için Özdilek yönetimine teşekkür etti.
Yaşlıların sadece Yaşlılar Haftası’nda değil yılın her döneminde anılması, ziyaret edilmesi gerektiğini belirten Özdilek yönetimi, “Çok değerli anne ve babalarımızı yılın her gününde anıyor ve elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu tür özel günlerde de onlarla iyi vakit geçirmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme