• Haberler
  • Spor
  • Özdilek satranç birincisini belirledi – Kocatepe Gazetesi

Özdilek satranç birincisini belirledi – Kocatepe Gazetesi

Tüm iş süreçlerini kurumsal sosyal sorumluluk bakış açısıyla gerçekleştiren Özdilek, satranç severler için çok özel bir turnuva gerçekleştiriyor. Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) iş birliğiyle düzenlenen turnuva kapsamında, 12 ildeki 16 farklı lokasyonda elemeler yapıldı. Her lokasyonun birincisi 24-25 Kasım'da Bursa'da bir araya gelecek.Türkiye Satranç Federasyonu internet sitesi üzerinden her şehir için ayrı şekilde açılan kayıt [&hellip]

Tüm iş süreçlerini kurumsal sosyal sorumluluk bakış açısıyla gerçekleştiren Özdilek, satranç severler için çok özel bir turnuva gerçekleştiriyor. Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) iş birliğiyle düzenlenen turnuva kapsamında, 12 ildeki 16 farklı lokasyonda elemeler yapıldı. Her lokasyonun birincisi 24-25 Kasım’da Bursa’da bir araya gelecek.
Türkiye Satranç Federasyonu internet sitesi üzerinden her şehir için ayrı şekilde açılan kayıt platformlarında çevrim içi başvurular kabul edilerek, 8-16 yaş grubunda yaklaşık bin 24 yarışmacının turnuvaya katılımı sağlandı. Her lokasyonun birincisi, 24-25 Kasım’da ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de gerçekleşecek büyük finale katılmaya hak kazandı.
Özdilek Afyonkarahisar birincisi Hidayet Başer ve dereceye giren diğer sporcular turnuva sonunda ödüllendirildi. Kupa, madalya ve hediyelerini büyük bir heyecanla alan yarışmacılar ve aileleri iki gün boyunca kendilerini misafir eden Özdilek’e teşekkür ederek, sosyal ve kültürel aktivitelerin devam etmesini diledi.
Hidayet Başer ve velisi 24-25 Kasım’da yapılacak büyük final için Bursa’da misafir edilecek. ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’deki büyük final sonunda dereceye giren sporculara tablet ve kupa verilecek.

Bakmadan Geçme