• Haberler
  • Genel
  • Özdilek Ramazan etkinliklerini tamamladı – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Ramazan etkinliklerini tamamladı – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Alışveriş Merkezi'ndeki Ramazan etkinlikleri hafta sonu itibariyle görkemli bir geceyle son buldu Ramazan final programında semazen gösterilerinde işletme girişi semazenlerle doldu. Özellikle minik semazen izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Dansçıların müzikal tiyatroları ve sihirbazın muhteşem gösterileri ilgi çekti. Özdilek yetkilileri bayram tadında bir Ramazan geçirdiklerini belirtirken yoğun ilgilerinden dolayı Afyonkarahisar halkına teşekkür etti. Organizasyonları [&hellip]

Özdilek Ramazan etkinliklerini tamamladı

Özdilek Alışveriş Merkezi’ndeki Ramazan etkinlikleri hafta sonu itibariyle görkemli bir geceyle son buldu

Ramazan final programında semazen gösterilerinde işletme girişi semazenlerle doldu. Özellikle minik semazen izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Dansçıların müzikal tiyatroları ve sihirbazın muhteşem gösterileri ilgi çekti.
Özdilek yetkilileri bayram tadında bir Ramazan geçirdiklerini belirtirken yoğun ilgilerinden dolayı Afyonkarahisar halkına teşekkür etti. Organizasyonları düzenleyen MBA grup Yetkilisi Bahadır Okyar’da Ramazan eğlencelerini geleneksel hale getiren Özdilek AVM yetkilerine ve gösterileri gerçekleştiren ekip arkadaşlarına teşekkür etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme