Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdilek özel çocuklarla buluştu

Özdilek özel  çocuklarla buluştu

Özdilek Afyonkarahisar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla özel eğitim ve rehabilitasyon gören çocuklara ev sahipliği yaptı

 

Afyonkarahisar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, aileleri ve öğretmenleriyle birlikte Özdilek Afyonkarahisar’da keyifli vakit geçirdiler. Sosyal sorumluluk projeleri ve kültürel etkinlikleri kapsamında 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla Afyonkarahisar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine kucak açan Özdilek Afyonkarahisar, öğrencileri aileleri ve öğretmenleriyle birlikte ağırladı.
Özel çocuklar Özdilek Afyonkarahisar’da keyifli bir gün geçirdi. Kurum yöneticileri, öğretmenler ve öğrenci velilerinin de katıldığı organizasyonda çocuklar Game Factory oyun alanında gönüllerince eğlendi. Kurum yöneticileri, engelli çocukların hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla çıktıkları bu yolda kendilerine destek olan Özdilek Afyonkarahisar’a teşekkür etti. Sosyal ve kültürel etkinliklerle engelli bireylerin topluma kazandırılabileceğinin farkında olan Özdilek Afyonkarahisar Yönetimi, bu tür organizasyonların devam edeceğini belirtti.