Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdilek öğretmenleri unutmadı

Özdilek Afyonkarahisar, 24 Kasım

Özdilek Afyonkarahisar, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel düzenlediği etkinlikle Afyonkarahisar’da görev yapan öğretmenleri ağırladı

 

Birey yetiştirmenin sorumluluğunu alarak toplumsal açıdan oldukça önemli bir görevi yürüten öğretmenleri Özdilek Afyonkarahisar 24 Kasım’a özel bir yemekle ağırladı. Safahat Lokantası Özdilek Afyonkarahisar’da düzenlenen yemek organizasyonuna İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve öğretmenler katıldı. Keyifli geçen yemeğin ardından Özdilek Afyonkarahisar yöneticileri, katılımcılara çeşitli hediyeler takdim etti.
Organizasyona katılan öğretmenler, her yıl olduğu gibi bu yıl da Öğretmenler Günü’ne özel organizasyon düzenleyen Özdilek Afyonkarahisar’a teşekkür etti. İşletme Müdür Yardımcısı Ersen Erdem ise, “Toplumun ve geleceğimizin şekillenmesinde büyük payı olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyor, hayatın her anında Özdilek ailesi olarak eğitimin ve eğitimcinin yanında olduğumuzu hatırlatıyoruz. Davetimize katılan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, onların nezdinde tüm öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyoruz.” dedi.