• Haberler
  • Genel
  • Özdilek öğretmenleri unutmadı – Kocatepe Gazetesi

Özdilek öğretmenleri unutmadı – Kocatepe Gazetesi

Özdilek AVM öğretmenlerin toplumdaki rolü, önemi ve değerinin anımsandığı 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hediye kampanyası düzenleyerek öğretmenlere teşekkür etti Özdilek AVM 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Özdilek'e gelen tüm öğretmenlere Nakış İşlemeli havlu hediye ederek Öğretmenler Günü'nü kutladı. Özdilek İşletme Müdürü Nihat Günsel Öğretmenlerin Hediyeleri takdim edildikten sonra, '24 Kasım, böyle kutsal bir görevi ifa [&hellip]

Özdilek öğretmenleri unutmadı

Özdilek AVM öğretmenlerin toplumdaki rolü, önemi ve değerinin anımsandığı 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde hediye kampanyası düzenleyerek öğretmenlere teşekkür etti

Özdilek AVM; 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Özdilek’e gelen tüm öğretmenlere Nakış İşlemeli havlu hediye ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı. Özdilek İşletme Müdürü Nihat Günsel Öğretmenlerin Hediyeleri takdim edildikten sonra, “24 Kasım, böyle kutsal bir görevi ifa eden öğretmenlerimizi bir kez daha hatırladığımız, onlara olan sevgi ve saygımızı gösterdiğimiz, kutlamaların yapıldığı bir gündür. Tüm saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Özdilek’den Sosyal Sorumluluk Bilinci

Özdilek, bulunduğu şehirlere sadece AVM yatırımları ile değil sosyal sorumluluk projeleri ile de eğitime katkı sağlamaya çalışıyor. Özdilek gurubu tarafından yaptırılan eğitim kurumları şöyle:
Hüseyin Özdilek İlköğretim Okulu 1996 / Erbaa-Tokat
Naz Özdilek İlköğretim Okulu 1997 / Yıldırım-Bursa
Emir Murat Özdilek Turizm Meslek Lisesi ve Uygulama Oteli 1997 / Merkez-Afyon
Dürdane Özdilek İlköğretim Okulu 1998 / Kartepe-Kocaeli
Şükrü Özdilek Polis Karakolu 1999 / Balçova-İzmir
Hüseyin Özdilek Anadolu Tekstil Meslek Lisesi 2005 / Nilüfer-Bursa
Şükrü Özdilek Sağlık Ocağı 2007 / İnegöl-Bursa
Hüsniye Özdilek Ticaret Meslek Lisesi 2010 / Kepez-Antalya
Özdilek Kültür Merkezi 2011 / Tepebaşı-Eskişehir
Ayrıca; 24 Ağustos 2002 tarihinde kurulan Özdilek Eğitim Sağlık Kültür Ve Sanat Vakfı bünyesinde; ülke genelinde ihtiyaçlı ve başarılı 120 ilköğretim, lise ve üniversite öğrencisine burs imkanı sağlanıyor.

Bakmadan Geçme