• Haberler
  • Genel
  • Özdilek, Kurban Bayramı'na hazır – Kocatepe Gazetesi

Özdilek, Kurban Bayramı'na hazır – Kocatepe Gazetesi

Kurban Bayramı dolayısıyla müşterilerine çeşitli kampanyalar sunan Özdilek, yaklaşan kırtasiye sezonu için de hazırlıklarını tamamladı Özdilek Alışveriş Merkezleri, müşterilerine yılın her döneminde çeşitli kampanyalarla uygun fiyatlı alışveriş seçenekleri sunmaya devam ediyor. 2015-2016 Eğitim Öğretim döneminde öğrencilerin her türlü kırtasiye alışverişleri için Özdilek binlerce çeşidini sizlere sunuyor.30 Eylül'e kadar Özdilek'ten yapılan 50 TL ve üzeri kırtasiye [&hellip]

Özdilek, Kurban Bayramı’na hazır

Kurban Bayramı dolayısıyla müşterilerine çeşitli kampanyalar sunan Özdilek, yaklaşan kırtasiye sezonu için de hazırlıklarını tamamladı

Özdilek Alışveriş Merkezleri, müşterilerine yılın her döneminde çeşitli kampanyalarla uygun fiyatlı alışveriş seçenekleri sunmaya devam ediyor. 2015-2016 Eğitim Öğretim döneminde öğrencilerin her türlü kırtasiye alışverişleri için Özdilek binlerce çeşidini sizlere sunuyor.
30 Eylül’e kadar Özdilek’ten yapılan 50 TL ve üzeri kırtasiye alışverişlerine kişisel bakım seti hediye edilecek.
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
ÖN PLANDA
Kurban Bayramı için de hazırlıklarını tamamlayan Özdilek, bayrama özel indirimli ürünleri ile müşterilerinden yoğun ilgi görüyor. Market reyonları rengarenk şeker ve çikolatalarla süslenirken, mağazada birbirinden uygun fiyatlarla bayrama özel ürünler satışa sunuluyor.
Afyonkarahisar Özdilek Alışveriş Merkezi Müdürü Nihat Günsel, bayram dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Günsel, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bizler Özdilek Alışveriş Merkezi olarak müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak gerek satış sırasında gerekse satış sonrasında verdiğimiz hizmetlerle takdir toplamaktayız. Her bayram olduğu gibi bu bayram da hazırlıklarımızı tamamladık ve her türlü ihtiyaca karşılık verecek şekilde düzenlemelerimizi yaptık. Bayram ve kırtasiye sezonuna yönelik hazırladığımız kampanyalar yoğun ilgi görüyor. Yaptığımız kampanyalara ilgi gösteren ve bizleri takdir eden müşterilerimize teşekkür ediyor, mübarek Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.”
7 GÜN 24 SAAT TEMAS
Afyon Özdilek Alışveriş Merkezi,sosyal medyadan müşterileri ile temasını 7 gün 24 saat sürdürüyor. Afyon Özdilek’in kurumsal facebookve twittersayfalarını takip eden müşteriler, kampanyalardan anında haberdar olma ayrıcalığını kazanıyor.
Özdilek, perakende ve mağazacılık sektöründe ülke genelinde 9 Alışveriş Merkezi Bursa, Geçit (Bursa), Yalova, Afyonkarahisar, Kocaeli, İzmir, Eskişehir, ÖzdilekPark Antalya ve ÖzdilekPark İstanbul, 6 Hipermarket Bursa Kaplıkaya, Bursa Ataevler, Bursa Özlüce, Bursa Gürsu, Gemlik, İnegöl ve sayıları her geçen gün artan Özdilek Departman Mağaza ve Özdilek ev tekstil mağazaları ile kaliteyi müşterilerine sunmaya devam ediyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme