• Haberler
  • Genel
  • 'Özdilek Kavşağı'nı rahatlattık' – Kocatepe Gazetesi

'Özdilek Kavşağı'nı rahatlattık' – Kocatepe Gazetesi

Vali Hakan Yusuf Güner, Özdilek kavşağında kış sezonunda, kar yağışı ardından Ramazan Bayramı öncesi üçlü koordinasyon çalışması ile trafik akışının rahatlatıldığını açıkladı Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Özdilek kavşak çalışması ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Karayolları Şube Şefliği’nin güzel bir koordinasyon yaptıklarını belirtti.GEÇİŞ BELLİ SAATLERDEYDİVali Hakan Yusuf Güner, Özdilek kavşagında bayram nedeniyle [&hellip]

“Özdilek Kavşağı’nı rahatlattık”

Vali Hakan Yusuf Güner, Özdilek kavşağında kış sezonunda, kar yağışı ardından Ramazan Bayramı öncesi üçlü koordinasyon çalışması ile trafik akışının rahatlatıldığını açıkladı

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Özdilek kavşak çalışması ile ilgili; İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Karayolları Şube Şefliği’nin güzel bir koordinasyon yaptıklarını belirtti.
GEÇİŞ BELLİ SAATLERDEYDİ
Vali Hakan Yusuf Güner, Özdilek kavşagında bayram nedeniyle yüklü ve büyük araçların geçişine belli saatlerde izin verildiğini söyledi. Vali Güner şöyle konuştu: “Özellikle büyük araçlara ve yüklü araçlara belirlenen saatlerin dışında geçişe izin vermedik. O yüzden tıkanma olmadan Özdilek kavşağında trafik ilerleyişi sağlandı. Ulaştırma Bakanlığımızın yaptığı bir ihale ve desteği ile bizlerin de ısrarlı takibimiz sonucu inşallah o kavşağın ihalesi yapıldı. En kısa sürede inşallah yatırımına başlanacak. O kavşakta üstten bir geçişle transit geçiş isteyenlere bu imkan sağlanacak. Sapmak isteyenlere de sapak ağızları verilecek. Hem şehir ekonomisi etkilenmemiş olacak hem de vatandaşlarımız daha rahat yolculuk yapmış olacaklar. Buradan geçerken de Afyon’u iyi şekilde hatırlamış olacaklar. Bu yönü ile çalışmaya katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.”
KIŞ SEZONU DA RAHAT GEÇTİ
Ramazan Bayramı öncesi her bayramda ciddi trafik yoğunluğu yaşanan Özdilek kavşağı için bu yıl koordinasyon çalışması yaptıklarını belirten Vali Hakan Yusuf Güner, trafik tıkanıklığının önüne geçtiklerini söyledi. Güner sözlerine şöyle devam etti: “Bilindiği üzere kış döneminde de kar yağışında o bölge de tıkanıklıklar oluyordu. İnsanlar yolda kalıyor, battaniye dağıtımı yapılıyordu. Ama çaresizlik sözkonusuydu. Trafik ilerleyemiyordu. Kar yağışı kış sezonunda yine kamyonlara belli saatte geçiş izni verdik. Böylece sıkıntı yaşanmadı. Tamamen trafikte bir kilitlenme ve çaresizlik gerçekleşmedi. Yorgan, ekmek, su, süt dağıtma zahmeti bu yıl yaşanmadı.” Vali Hakan Yusuf Güner, Ramazan Bayramı nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve tüm hastanelerin 24 saat esasına göre çalıştıklarını belirtti. Güner şunları söyledi: “Bu vesile ile ben tekrar vatandaşlarımıza huzurlu bir bayram diliyorum. Kardeşçe ve kazasız belasız bayramlar diliyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme