• Haberler
  • Gündem
  • Özdilek, Huzurevi'ndeki babaları unutmadı – Kocatepe Gazetesi

Özdilek, Huzurevi'ndeki babaları unutmadı – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Alışveriş Merkezi, Babalar Günü'nde huzur evinde yaşayan babalarımızla bir araya geldi, onlarla sohbet edip güzel bir gün geçirdi. Afyonkarahisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, Özdilek ailesinin ziyareti sırasında oldukça keyifliydi. Özdilek yönetimi, huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler verdi. Babalar günü münasebetiyle yapılan ziyaret sırasında huzurevi sakinleri oldukça keyifli vakit geçirdi.Özdilek'in anlamlı ziyaretiyle mutlu [&hellip]

Özdilek Alışveriş Merkezi, Babalar Günü’nde huzur evinde yaşayan babalarımızla bir araya geldi, onlarla sohbet edip güzel bir gün geçirdi. Afyonkarahisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, Özdilek ailesinin ziyareti sırasında oldukça keyifliydi. Özdilek yönetimi, huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler verdi. Babalar günü münasebetiyle yapılan ziyaret sırasında huzurevi sakinleri oldukça keyifli vakit geçirdi.
Özdilek’in anlamlı ziyaretiyle mutlu bir gün geçiren yaşlılarımız, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Özdilek ailesine teşekkür etti. Özdilek yönetimi; yılın her döneminde yaşlıları, engellileri ve çocukları ziyaret ettiklerini belirterek bu tür ziyaretlerin bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

Bakmadan Geçme