• Haberler
  • Genel
  • Özdilek Gazileri ağırladı – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Gazileri ağırladı – Kocatepe Gazetesi

Özdilek, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümünde Kore ve Kıbrıs Gazilerini ağırladı Özdilek Alışveriş Merkezi Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı sebebiyetiyle 18 Mart 2015 tarihinde Gazi ve Şehit Ailelerini ağırlamasının ardından, Kore ve Kıbrıs Gazilerini 'de konuk etti.Özdilek Alışveriş Merkezi, Kore ve Kıbrıs Gazilerini bir araya getirerek onların gönüllerini alırken, şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve [&hellip]

Özdilek Gazileri ağırladı

Özdilek, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümünde Kore ve Kıbrıs Gazilerini ağırladı

Özdilek Alışveriş Merkezi Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı sebebiyetiyle 18 Mart 2015 tarihinde Gazi ve Şehit Ailelerini ağırlamasının ardından, Kore ve Kıbrıs Gazilerini ’de konuk etti.
Özdilek Alışveriş Merkezi, Kore ve Kıbrıs Gazilerini bir araya getirerek onların gönüllerini alırken, şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle andı. Özdilek Alışveriş Merkezinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi programı kapsamında ayrıca Çanakkale Zaferi’nden değişik karelerin bulunduğu resim sergisi açıldı. Şanlı tarihimizi anlatan Çanakkale müzikleri, Özdilek Alışveriş Merkezi’nde çalınarak 18 Mart ruhu tekrar yaşatılmaya çalışıldı. Özdilek’e gelen müşteriler 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılında yapılan etkinliklerden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. İşletme Müdürü Nihat Günsel, “18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı sebebiyle Gazilerimizi ve Şehit ailelerimizi unutmadıklarını ve bu önemli tarihte şehitlerimizi minnet ve rahmetle andıklarını” ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme