Özdilek gazetecileri unutmadı – Kocatepe Gazetesi

Özdilek İşletme Müdürü Nihat Günsel, İşletme Müdür Yardımcısı Ersen Erdem ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Sorumlusu Gurbet Tınas 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarına Özdilek Safahat Lokantası'nda kahvaltı ikramında bulundu. Özdilek Yöneticileri, kahvaltı sırasında basın mensupları ile güncel konular üzerinde bilgi alışverişinde bulundu.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak sözlerine başlayan Özdilek AVM İşletme [&hellip]

Özdilek İşletme Müdürü Nihat Günsel, İşletme Müdür Yardımcısı Ersen Erdem ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Sorumlusu Gurbet Tınas 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarına Özdilek Safahat Lokantası’nda kahvaltı ikramında bulundu. Özdilek Yöneticileri, kahvaltı sırasında basın mensupları ile güncel konular üzerinde bilgi alışverişinde bulundu.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak sözlerine başlayan Özdilek AVM İşletme Müdürü Nihat Günsel, “Sizleri burada ağırlamak bizim için mutluluk verici. 10 Ocak gazeteciler günümüzü kutlamak istedik. Bildiğiniz gibi geçen yıl 23. yaşımızı kutladık, 23 yıldır Afyonkarahisar’a hizmet veren işletme olarak gerek kamu kurumları, gerekse de siz değerli basın mensupları ile ikili ilişkilerimize her zaman büyük özen gösteriyoruz.” dedi.
İşletme Müdürü Günsel yeni sisteme giren poşet uygulaması hakkında bilgiler verdi. Günsel, “Poşet uygulaması başarılı bir uygulama.Yüzde 50 oranında bir geri dönüşüm oldu. Hem işletme hem de müşteriler olarak alışma sürecini yaşıyoruz.” ifadesine yer verdi.
“BASIN MENSUPLARI İLE SICAK
BİR İLİŞKİMİZ OLMUŞTUR”
Özdilek’te istihdam edilen basın mensubu ile ilgili sorulan soruya cevap veren Günsel, “Özdilek olarak her zaman basın mensupları ile sıcak bir ilişkimiz olmuştur. Halkla ilişkiler sorumlumuz Gurbet Hanım basın sektörünün içinden gelmiş biri. Bizi anlayan ve en iyi anlatan bir kişi, herkes gö-revini en iyi şekilde yapamaya çalışıyor.” şeklinde konuştu.
Toplantının sonunda Özdilek AVM’den basın mensuplarına hediye verildi.

Bakmadan Geçme