• Haberler
  • Gündem
  • Özdilek Ev Tekstili'nde özel koleksiyonunu halka sundu

Özdilek Ev Tekstili'nde özel koleksiyonunu halka sundu

Son yıllarda tüm dünyada yaşam tarzı haline gelen sadelik ve doğallık temasından yola çıkılarak hazırlanan Sadelik Koleksiyonu'ndaki ürünlerde, yumuşak ve pastel tonlar yer alıyor. Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi'nden yapılan açıklamada, sadelik koleksiyonunun halka sunulduğu ifade edilerek şöyle denildi:'Doğayla birleşerek natürel bir çerçeve oluşturan Sadelik Koleksiyonu, SoftLinen deseni ile karşımıza çıkıyor. Dokunmuş hissi veren, futuristik ve [&hellip]

Son yıllarda tüm dünyada yaşam tarzı haline gelen sadelik ve doğallık temasından yola çıkılarak hazırlanan Sadelik Koleksiyonu’ndaki ürünlerde, yumuşak ve pastel tonlar yer alıyor. Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi’nden yapılan açıklamada, sadelik koleksiyonunun halka sunulduğu ifade edilerek şöyle denildi:
“Doğayla birleşerek natürel bir çerçeve oluşturan Sadelik Koleksiyonu, SoftLinen deseni ile karşımıza çıkıyor. Dokunmuş hissi veren, futuristik ve klasik detayları yumuşak dokusuyla birleştiren ürün, doğa esintisini yatak odalarına taşıyor. SoftLinen deseni,  pembe, pudra, bej, lila ve mint renk paleti ile doğanın buğulu detaylarını evinizde hissetmenizi sağlıyor.”
“KOLEKSİYONDA İDDİALIYIZ”
Yapılan açıklamada koleksiyonda iddialı olunduğu vurgulanarak, “Özdilek Ev Tekstili, Sadelik Koleksiyonu ile birlikte sunduğu Sadem oda kokuları ile de oldukça iddialı. Sadem CiauroMint ve Sadem Sail oda kokuları, şık tasarım şişeleri ile ortamlarınıza dekoratif bir dokunuş katarken kokuları ile de büyülüyor. Sadem CiauroMint, odunsu ve tazelik içeren kokusunu ortamlarınız ile buluştururken Sadem Sail ise turunçgil ve floral ailesinin notaları ile her an doğayla iç içeymiş hissini veriyor.Sadelik Koleksiyonu ürünlerini ve Sadem oda kokularını Özdilek mağazalarından ve Özdilek çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’dan temin edebilirsiniz.” denildi.

Fiyatların ise şöyle olduğu öğrenildi:
Özdilek SoftLinen Nevresim Takımı 399,95 TL
Sadem CiauroMint Oda Kokusu 79 TL
Sadem Sail Oda Kokusu 79 TL

Bakmadan Geçme