Özdilek et ürünlerinde de iddialı

Özdilek’in Tabiat Tarım Tesisi’nde son teknoloji ve hijyenik şartlara uygun üretilen et ve et ürünleri güvenle tüketime sunuluyor Özdilek bünyesinde yer alan Tabiat Tarım Çiftliği Bursa Yenişehir de 800 dönümlük arazide iki yıldır üretim faaliyetlerini sürdürüyor.TESİSİN 4 BİN 800 HAYVAN KAPASİTESİ VARÖzdilek'in, marketlerinde sattığı etlerin kalite sürecini kontrol altına alma amacı ve Türkiye'nin en kaliteli [&hellip]

Özdilek et ürünlerinde de iddialı

Özdilek’in Tabiat Tarım Tesisi’nde son teknoloji ve hijyenik şartlara uygun üretilen et ve et ürünleri güvenle tüketime sunuluyor

Özdilek bünyesinde yer alan Tabiat Tarım Çiftliği Bursa Yenişehir de 800 dönümlük arazide iki yıldır üretim faaliyetlerini sürdürüyor.
TESİSİN 4 BİN 800
HAYVAN KAPASİTESİ VAR
Özdilek’in, marketlerinde sattığı etlerin kalite sürecini kontrol altına alma amacı ve Türkiye’nin en kaliteli ve lezzetli et üretimini yapma fikrinden yola çıkarak kurduğu Tabiat Tarım; 40 dönüm Besi Çiftliği ve Karantina Alanı, 730 dönüm Tarım Arazisi, 30 dönüm Eğitim ve Araştırma Tesis’inden oluşuyor. Tabiat Tarım Besi Tesisi; yılda 4 bin 800 büyük baş hayvan yetiştirebilme kapasitesine sahip. Bin 200 büyükbaş hayvandan oluşan ve yıllık hedefi 2 bin 400 büyükbaş hayvan olan tesiste, Smenthal ve Cherole ağırlıklı ırklardan oluşan hayvanlar besleniyor.
FAALİYETLERDE TAVİZ YOK
Besi çiftliğine 200-250 kilogram olarak alınan hayvanlar besi süreci sonunda yaklaşık 600 kilogram olduğunda, hijyenik ve ISO 22000 standartlarına uygun ortamlarda kesim işlemi yapılıyor. Tesiste kurulan barkodlu bilgisayar sistemi ile hayvanların gelişim süreci anlık olarak takip ediliyor. Hayvanların besi sürecinde GDO’suz yemler kullanılırken, hayvanlar tamamen sağlıklı yemlerle beslenip, yemlerin bir kısmı Özdilek tarafından üretiliyor. Tesis’teki tüm üretim faaliyetleri ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi esaslarına dayanılarak ve bu esaslardan taviz verilmeden gerçekleşiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme