Özdilek Çocuk Kulübü hizmette – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Çocuk Kulübü yetkilileri kulübü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı kurumsal bir kuruluş olarak tanımladı. Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir'in sunduğu Gündem programına katılan Özdilek Çocuk Kulübü Öğretmeni Ayşe Aktuğ ve Psikolog Melahat Özdilek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.Öğretmen Ayşe Aktuğ, Özdilek Çocuk Kulübü'nün Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı, Afyonkarahisar'da ilk [&hellip]

Özdilek Çocuk Kulübü yetkilileri kulübü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı kurumsal bir kuruluş olarak tanımladı. Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in sunduğu Gündem programına katılan Özdilek Çocuk Kulübü Öğretmeni Ayşe Aktuğ ve Psikolog Melahat Özdilek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Öğretmen Ayşe Aktuğ, Özdilek Çocuk Kulübü’nün Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı, Afyonkarahisar’da ilk kurulan, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin gelişim alanlarında gelişimini desteklediğin belirtti.
Özdilek Çocuk Kulübü’nde düzenlenen etkinlikleri anlatan Psikolog Melahat Özdilek şöyle konuştu: “Kulübümüzde sanat atölyesi, hareket atölyesi, zekâ atölyesi, bilim etkinlikleri, psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetleri, ödev yapımı bulunuyor. Aynı zamanda yemek ve servis olanağı da sağlıyoruz. Kurumumuz bünyesinde bulunan sanat atölyemizde seramik, vitray, tual, ebru gibi çalışmalarla çocuklarımızın ince motor kas gelişimini sağlayarak, görsel algı ve yaratıcı düşünmelerine olanak tanıyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme