• Haberler
  • Genel
  • Özdilek Center basına tanıtıldı – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Center basına tanıtıldı – Kocatepe Gazetesi

Özdilek'in İstanbul Levent'teki yatırımı Özdilek Center Karma Projesinin tanıtımı yapıldı Türkiye'nin marka değeri en yüksek ilk 100 şirketi içinde yer alan Özdilek'in İstanbul'daki ilk yatırımı 'Özdilek Center', Wyndham Grand İstanbul Levent Otel'de gerçekleşen özel bir organizasyonla basına tanıtıldı. Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek'in ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda 'Özdilek Center' karma projesine yapılan yatırım [&hellip]

Özdilek Center basına tanıtıldı

Özdilek’in İstanbul Levent’teki yatırımı Özdilek Center Karma Projesinin tanıtımı yapıldı

Türkiye’nin marka değeri en yüksek ilk 100 şirketi içinde yer alan Özdilek’in İstanbul’daki ilk yatırımı ‘Özdilek Center’, Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleşen özel bir organizasyonla basına tanıtıldı.
Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda ‘Özdilek Center’ karma projesine yapılan yatırım ve Özdilek Holding hedefleri konuşuldu. Türkiye’nin en değerli ilk 100 markası içinde yer alan Özdilek’in, ÖzdilekPark İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent’ten oluşan karma projesi ‘Özdilek Center’, 11 Eylül’de yapılan basın organizasyonu ile tanıtıldı. Özdilek Center projesinde görevli üst düzey yöneticileri ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in ev sahipliği yaptığı toplantıda, Özdilek Center Karma Projesi yatırımı ve Özdilek Holding hedefleri anlatıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme