Özdilek Berlin’de 2 mağaza açtı

Avrupa'nın en büyük havlu ve bornoz üretim kapasitesine sahip olan Özdilek Grubu, yurt dışındaki mağaza zincirlerine yeni halkalar eklemeye devam ediyor Özdilek Grubu, Almanya'nın Berlin şehrinde Neukölln Arkaden ve Wilmersfdorfer Arcaden Alışveriş Merkezlerinde iki Ev Tekstili Mağazası'nı aynı anda açtı. Ev tekstili alanında yurt dışı mağaza yatırımlarına devam edecek olan grup, alışveriş merkezi ve otelcilik [&hellip]

Özdilek Berlin'de 2 mağaza açtı

Avrupa’nın en büyük havlu ve bornoz üretim kapasitesine sahip olan Özdilek Grubu, yurt dışındaki mağaza zincirlerine yeni halkalar eklemeye devam ediyor

Özdilek Grubu, Almanya’nın Berlin şehrinde Neukölln Arkaden ve Wilmersfdorfer Arcaden Alışveriş Merkezlerinde iki Ev Tekstili Mağazası’nı aynı anda açtı. Ev tekstili alanında yurt dışı mağaza yatırımlarına devam edecek olan grup, alışveriş merkezi ve otelcilik yatırımlarına da hız verecek. Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, iki yıl içinde 300 milyon dolar yatırım yapmayı ve 2 bin kişilik yeni istihdam yaratacaklarını söyledi.
Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Berlin’deki mağazalar için 700 bin Euro’luk yatırım yaptıklarını belirtti.
Özdilek, “Berlin mağazalarından sonra Rusya, Azerbaycan, Ukrayna, Kazakistan, Arabistan ve Dubai’de ev tekstili mağazası açmayı hedefliyoruz.” dedi. Önümüzdeki dönemde AVM ve otel yatırımlarına hız vereceklerini, ev tekstili alanında da büyümeye devam edeceklerini ifade eden Özdilek, “2 yıl içinde 300 milyon dolar yatırım yaparak 2 bin yeni kişiye istihdam yaratacağız.” şeklinde konuştu.
Almanya’nın Berlin şehrinde Neukölln Arkaden ve Wilmersfdorfer Arcaden Alışveriş Merkezlerindeki Ev Tekstil Mağazalarının açılış töreni, Türkiye’nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek ve Berlin’de faaliyet gösteren çok sayıda Türk şirketinin temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme