• Haberler
  • Genel
  • Özdilek AVM'den eğitimcilere jest – Kocatepe Gazetesi

Özdilek AVM'den eğitimcilere jest – Kocatepe Gazetesi

Özdilek AVM 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hediye kampanyası düzenleyerek öğretmenlere teşekkür etti Özdilek AVM 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mağazaya gelen tüm Öğretmenlere Nakış İşlemeli havlu hediye ederek Öğretmenler Günü'nü kutladı. Özdilek İşletme Müdürü Nihat Günse yaptığı açıklamada, öğretmenlik gibi kutsal bir görevi ifa eden öğretmenleri bir kez daha hatırlayıp, onlara olan sevgi ve saygıyıı [&hellip]

Özdilek AVM’den eğitimcilere jest

Özdilek AVM 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde hediye kampanyası düzenleyerek öğretmenlere teşekkür etti

Özdilek AVM; 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mağazaya gelen tüm Öğretmenlere Nakış İşlemeli havlu hediye ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Özdilek İşletme Müdürü Nihat Günse yaptığı açıklamada, öğretmenlik gibi kutsal bir görevi ifa eden öğretmenleri bir kez daha hatırlayıp, onlara olan sevgi ve saygıyıı gösterdiğimiz, kutlamaların yapıldığı 24 Kasım Öğretmenler Gününü idrak etmekten mutlu olduklarını söyledi. Günse, Özdilek’in, bulunduğu şehirlere sadece AVM yatırımları ile değil sosyal sorumluluk projeleri ile de eğitime katkı sağlamaya çalıştığına dikkat çekti. Bu bağlamda; Tokat’ta Hüseyin Özdilek İlköğretim Okulu, Bursa Yıldırım’da Naz Özdilek İlköğretim Okulu, Afyonkarahisar’da Emir Murat Özdilek Turizm Meslek Lisesi ve Uygulama Oteli Kocaeli Kartepe’de Dürdane Özdilek İlköğretim Okulu, İzmir Balçova’da Şükrü Özdilek Polis Karakolu, Bursa Nilüfer’de Hüseyin Özdilek Anadolu Tekstil Meslek Lisesi, Bursa İnegöl’de Şükrü Özdilek Sağlık Ocağı, Antalya Kepez’de Hüsniye Özdilek Ticaret Meslek Lisesi ve Eskişehir Tepebaşı’nda Özdilek Kültür Merkezi bulunuyor. Öte yandan; 24 Ağustos 2002 tarihinde kurulan Özdilek Eğitim Sağlık Kültür ve Sanat Vakfı bünyesinde; ülke genelinde ihtiyaçlı ve başarılı 120 ilköğretim, lise ve üniversite öğrencisine burs imkânı sağlanıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme