• Haberler
  • Genel
  • Özdilek AVM’de panayır zamanı – Kocatepe Gazetesi

Özdilek AVM’de panayır zamanı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Özdilek Alışveriş Merkezi’nde hesaplı alışveriş günlerinin başladığı bildirildi Afyonkarahisar Özdilek Alışveriş Merkezi’nde 6–19 Mart tarihleri arasındaki panayır günlerinde taze gıda ürünlerinden temizliğe, oyuncaktan kişisel bakım ürünlerine, temel tüketim ürünlerinden mutfak eşyalarına ve kitaplara kadar yüzlerce ürünün 1 TL, 2 TL ve 5 TL gibi fiyatlarla tüketiciye sunulucağı ifade edildi. Afyonkarahisar ÖZdilek AVM’den yapılan açıklamada, [&hellip]

Özdilek AVM'de panayır zamanı

Afyonkarahisar Özdilek Alışveriş Merkezi’nde hesaplı alışveriş günlerinin başladığı bildirildi

Afyonkarahisar Özdilek Alışveriş Merkezi’nde 6–19 Mart tarihleri arasındaki panayır günlerinde taze gıda ürünlerinden temizliğe, oyuncaktan kişisel bakım ürünlerine, temel tüketim ürünlerinden mutfak eşyalarına ve kitaplara kadar yüzlerce ürünün 1 TL, 2 TL ve 5 TL gibi fiyatlarla tüketiciye sunulucağı ifade edildi.
Afyonkarahisar ÖZdilek AVM’den yapılan açıklamada, giyim ve ayakkabıda sezonun son indirimlerininde seri sonu mağazasında Afyonkarahisarlıları beklediği bildirilirken, 20 Şubat – 2 Nisan 2014 tarihleri arasında World ile marketten yapılacak toplam 200 TL ve üzeri alışverişlere 20 TL worldpuan hediye edileceği belirtildi.
Öte yandan açıklamada, Özdilek’in yapmış olduğu tüm kampanya ve etkinlikleri Özdilek’in resmi sayfaları olan www.facebook.com/ozdilek ve www.twitter.com/ozdilekavm den takip edebiliceği ifade edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme