Özdilek AVM'de kan bağışı hizmeti

Kızılay Haftası'nda kan bağışı hakkında toplumu bilinçlendirmek amacıyla Kızılay ile işbirliği yapan Özdilek AVM, gezici kan toplama aracını misafirleri ile buluşturdu.Kan bağışında bulunmak isteyen Özdilek AVM misafirleri ve çalışanları, hayat kurtarmaya vesile olmanı gururunu yaşadı. 'Yardımsever Olmak Kanımızda Var' sloganı ile yola çıkan Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi kan toplama aracı, Özdilek AVM'de kan bağışı hakkında [&hellip]

Kızılay Haftası’nda kan bağışı hakkında toplumu bilinçlendirmek amacıyla Kızılay ile işbirliği yapan Özdilek AVM, gezici kan toplama aracını misafirleri ile buluşturdu.
Kan bağışında bulunmak isteyen Özdilek AVM misafirleri ve çalışanları, hayat kurtarmaya vesile olmanı gururunu yaşadı. “Yardımsever Olmak Kanımızda Var” sloganı ile yola çıkan Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi kan toplama aracı, Özdilek AVM’de kan bağışı hakkında bilgilendirme yaparak gönüllülerden kan aldı. Özdilek AVM misafirleri, uzman doktorlar tarafından düzenli olarak kan verme hususunda bilgilendirildi.

Bakmadan Geçme