Özdilek AVM’de çocuk etkinlikleri sürüyor

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, çocuklar için düzenledikleri etkinliklerini sürdürüyor Çocuklar Özdilek Afyonkarahisar AVM’de eğlenmeye devam ediyor. Hafta sonu Cumartesi gününe özel olarak ayarlanan eğlence programlarında keyifli vakit geçiren küçükler, Özdilek Alışveriş Merkezi'nden ayrılmak istemiyor. Özdilek AVM, “Haydi çocuklar Özdilek'e” sloganı ile tüm çocukları hafta sonları Özdilek Alışveriş Merkezine davet ediyor.Kış aylarından dolayı AVM içerisindeki kafe [&hellip]

Özdilek AVM'de çocuk etkinlikleri sürüyor

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, çocuklar için düzenledikleri etkinliklerini sürdürüyor

Çocuklar Özdilek Afyonkarahisar AVM’de eğlenmeye devam ediyor. Hafta sonu Cumartesi gününe özel olarak ayarlanan eğlence programlarında keyifli vakit geçiren küçükler, Özdilek Alışveriş Merkezi’nden ayrılmak istemiyor. Özdilek AVM, “Haydi çocuklar Özdilek’e” sloganı ile tüm çocukları hafta sonları Özdilek Alışveriş Merkezine davet ediyor.
Kış aylarından dolayı AVM içerisindeki kafe teras alanında çocuklar için farklı etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Müzik eşliğinde yapılan eğlencelerde; kukla oyunu, sihirbaz gösterileri, çizgi karakterler dans etme ve diğer seyirlik oyunlarda, çocuklar eğlenme imkanı buluyor. Hafta sonu etkinliklerine ilişkin konuşan Özdilek Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Nihat Günsel, her Cumartesi günü olduğu gibi 19 Ocak Cumartesi günüde saat 16.00’da yapılacak etkinliklerle ilgili çocukların eğlencenin tadını çıkarıp, alışveriş yapan ailelerinde Özdilek’te olmanın ayrıcalığını yaşayacağını belirtti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme