Özdilek AVM 18’inci yılını kutladı

Özdilek Alışveriş Merkezi, Afyonkarahisar’daki 18’inci yılını Mehteran Takımı gösterisi ile kutladı MEHTERAN TAKIMI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜGerçekleştirdiği sayısız kampanyalar, sosyal sorumluluk projeleri ve etkinliklerle ilklere imza atan Özdilek Alışveriş Merkezlerinden Afyonkarahisar Özdilek 18. yılını Afyonkarahisar Mehteran takımı ile kutladı. 18’İNCİ YIL PASTASINI BAŞKAN ÇOBAN KESTİAfyonkarahisar Mehteran Takımı geleneksel kıyafet ve ekipmanıyla birbirinden etkili gösterilerle izleyicilerden tam [&hellip]

Özdilek AVM 18'inci yılını kutladı

Özdilek Alışveriş Merkezi, Afyonkarahisar’daki 18’inci yılını Mehteran Takımı gösterisi ile kutladı

MEHTERAN TAKIMI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Gerçekleştirdiği sayısız kampanyalar, sosyal sorumluluk projeleri ve etkinliklerle ilklere imza atan Özdilek Alışveriş Merkezlerinden Afyonkarahisar Özdilek 18. yılını Afyonkarahisar Mehteran takımı ile kutladı.
18’İNCİ YIL PASTASINI BAŞKAN ÇOBAN KESTİ
Afyonkarahisar Mehteran Takımı geleneksel kıyafet ve ekipmanıyla birbirinden etkili gösterilerle izleyicilerden tam not aldı. Kutlama programında 18. yıl pastasını Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban kesti.
Özdilek İşletme Müdürü Nihat Günsel, Afyonkarahisar Özdilek AVM’nin 18’inci yılını coşkuyla kutladıklarını belirtirken yıl içinde de birçok etkinliğe imza atacaklarının söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme