• Haberler
  • Genel
  • Özdilek, anaokulu öğrencilerini hediyelerle mutlu etti

Özdilek, anaokulu öğrencilerini hediyelerle mutlu etti

Afyonkarahisar Yeniice Mahallesi'nde bulunan Huriye Aşkar İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Halkla İlişkiler ve Tanıtım Sorumlusu Turgut Güler, 'Özdilek Alışveriş Merkezi'nin sorumluluklarının ne kadar farkında olduğunu bir kez daha gösterdi” dedi. Okul müdürü Uğur Tozan ve anasınıfı öğretmeni Tuğba Akdemir'in ev sahipliğindeki ziyaretten oldukça memnun olduğunu belirten Güler, eğitimin ülkemiz için önemini vurguladı. 'Eğitime harcanan her [&hellip]

Özdilek, anaokulu öğrencilerini hediyelerle mutlu etti

Afyonkarahisar Yeniice Mahallesi’nde bulunan Huriye Aşkar İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Halkla İlişkiler ve Tanıtım Sorumlusu Turgut Güler, “Özdilek Alışveriş Merkezi’nin sorumluluklarının ne kadar farkında olduğunu bir kez daha gösterdi” dedi.
Okul müdürü Uğur Tozan ve anasınıfı öğretmeni Tuğba Akdemir’in ev sahipliğindeki ziyaretten oldukça memnun olduğunu belirten Güler, eğitimin ülkemiz için önemini vurguladı. “Eğitime harcanan her türlü emek ve hizmet ülkemiz geleceği için bireylerin ve kurumların eğitime katkılarıdır. Bu katkıları yapan kurumlardan biri olan Özdilek Alışveriş Merkezi, bunun haklı gururunu yaşamaktadır” dedi.

Bakmadan Geçme