Özdilek Afyonkarahisar'da eğlence dolu ara tatil

Tüm öğrencilerin dört gözle beklediği ara tatil, Özdilek Afyonkarahisar'da çok eğlenceli geçecek   Ara tatille beraber yoğun bir ders temposuna ara veren çocuklar için Özdilek Afyonkarahisar, 12-13 Kasım 2022 tarihlerinde Hansel ile Gretel Tiyatrosu ile miniklere keyifli dakikalar yaşatacak. Tatil dönemini çocuklar için eğlenceye dönüştüren Özdilek Afyonkarahisar, 12 Kasım Cumartesi ve 13 Kasım Pazar günü [&hellip]

Tüm öğrencilerin dört gözle beklediği ara tatil, Özdilek Afyonkarahisar’da çok eğlenceli geçecek

Ara tatille beraber yoğun bir ders temposuna ara veren çocuklar için Özdilek Afyonkarahisar, 12-13 Kasım 2022 tarihlerinde Hansel ile Gretel Tiyatrosu ile miniklere keyifli dakikalar yaşatacak.
Tatil dönemini çocuklar için eğlenceye dönüştüren Özdilek Afyonkarahisar, 12 Kasım Cumartesi ve 13 Kasım Pazar günü 2 ayrı seansta sahnelenecek olan Hansel ve Gretel oyunu ile minik misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Katılımın ücretsiz olacağı Hansel ve Gretel Tiyatrosu, 12 Kasım Cumartesi günü 14.00’de, 13 Kasım Pazar günü ise 17.00’de minikleri bekliyor. Özdilek Afyonkarahisar, Hansel ve Gretel’in macera dolu tiyatro gösterisinin yanı sıra oyun eğlence merkezi Game Factory ile de unutulmaz bir ara tatil yaşamak isteyen tüm minik misafirlerini eğlenceye davet ediyor.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme