• Haberler
  • Gündem
  • Özdilek Afyonkarahisar AVM 22. yaşını dolu dolu kutluyor

Özdilek Afyonkarahisar AVM 22. yaşını dolu dolu kutluyor

Özdilek Afyonkarahisar AVM'den yapılan açıklamada, 21-22 -23/28-29 Nisan tarihlerinde Harika Kanatlar etkinliği ve kaçırılmayacak kampanya fırsatlarının, Özdilek misafirlerini beklediği bildirildi. 22 yıldır Afyonkarahisar'a perakende sektöründe hizmet veren Özdilek Afyonkarahisar AVM, nisan ayına özel kampanyalar ve etkinliklerle açılış yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyor.1996 yılından beri kaliteden ödün vermeden Afyonkarahisar'a hizmet veren ve Özdilek Holding'in ilklerinden olan Özdilek Afyonkarahisar [&hellip]

Özdilek Afyonkarahisar AVM’den yapılan açıklamada, 21-22 -23/28-29 Nisan tarihlerinde Harika Kanatlar etkinliği ve kaçırılmayacak kampanya fırsatlarının, Özdilek misafirlerini beklediği bildirildi. 22 yıldır Afyonkarahisar’a perakende sektöründe hizmet veren Özdilek Afyonkarahisar AVM, nisan ayına özel kampanyalar ve etkinliklerle açılış yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyor.
1996 yılından beri kaliteden ödün vermeden Afyonkarahisar’a hizmet veren ve Özdilek Holding’in ilklerinden olan Özdilek Afyonkarahisar AVM’nin, 22 yıllık hizmet hayatı boyunca misafirlerine güler yüzlü ve kurumsal nitelikte hizmetler sunduğu kaydedilen açıklamada, “Afyonkarahisar halkı tarafından kısa sürede benimsenmiştir. Gerçekleştirilen sosyal ve kültürel aktivitelerle takdir toplayan Özdilek AVM,bu yıl da yeni yaşını birbirinden eğlenceli etkinlikler ve kaçırılmayacak fırsatlarla kutluyor” ifadelerini yer verildi.
HARİKA KANATLAR VE MEHTERAN GÖSTERİSİ ÖZDİLEK’TE
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:
“Çocukların en sevdiği çizgi filmlerden olan Harika Kanatlar, 21 – 22-23 ve 28-29 Nisan tarihlerinde Özdilek’te çocuklarla buluşacak. İki hafta sonu boyunca sahne alacak gösteriler günde üç seans olarak yapılacak. Çocuklar, sevilen karakterler Jimbo, Jett ve Dizzy ile saat 13.00, 15.30 ve 17.30’da buluşacak. Gösteriler ücretsiz olarak izlenebilecek. 22. yıl coşkusuna Mehteran gösterisi de renk katacak. Mehter takımı 22 Nisan Pazar günü saat 14.15 ve 16.00’da Özdilek AVM’de gösteri yapacak. Etkinliklere katılan çocuklara, 22. yıl anısına çeşitli hediyeler verilecek. Bunların yanı sıra Özdilek AVM, 22 Nisan’da 22. yaşını misafirleri ile birlikte pasta keserek kutlayacak. Pasta kesimi saat 13.45’te yapılacak.”

Bakmadan Geçme