Özdilek Afyon AVM 20. yaşını kutluyor

Özdilek Afyon AVM İşletme Müdürü Nihat Günsel, Afyonkarahisar halkına 20 yıldır hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Günsel, birim müdürleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında 20. açılış yıldönümü programı hakkında bilgiler verdi.20. YILA ÖZEL FİYATLARİşletme Müdürü Nihat Günsel, Afyonkarahisar halkının 20 yıl önce ilk defa Özdilek AVM gibi kurumsal bir alışveriş merkezi ile tanıştığına değindi. Afyonkarahisar [&hellip]

Özdilek Afyon AVM İşletme Müdürü Nihat Günsel, Afyonkarahisar halkına 20 yıldır hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Günsel, birim müdürleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında 20. açılış yıldönümü programı hakkında bilgiler verdi.
20. YILA ÖZEL FİYATLAR
İşletme Müdürü Nihat Günsel, Afyonkarahisar halkının 20 yıl önce ilk defa Özdilek AVM gibi kurumsal bir alışveriş merkezi ile tanıştığına değindi. Afyonkarahisar halkının kısa sürede Özdilek AVM’yi benimsediğini söyleyen Günsel şunları söyledi: “Özdilek AVM olarak hitap ettiğimiz kesim yalnızca Afyon halkı değil özellikle yaz aylarında işletmemize konumu itibariyle yol müşterilerimizin de uğrak adresi olan Özdilek, hem Özdileğimizin hem de Afyonumuzun tanıtımı açısından bir misyon üstlendiği düşüncesindeyiz. Zaman zaman müşterilerimizin ilgisine kampanyalarımızla, sosyal aktivitelerimizle teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile özellikle Nisan ayında geçen yıllarda da olduğu gibi bir çok markada büyük indirimlerimiz oldu. Giyimden kozmetiğe, aksesuara, restoranımızdan market ürünlerine kadar her çeşit üründe 20. yılımıza özel fiyatlar belirledik.”
KUTLAMALAR
24 NİSAN PAZAR GÜNÜ
Özdilek AVM İşletme Müdürü Nihat Günsel, Afyonkarahisar’ın yöresel ürünlerini her zaman tanıtmaya bu yönde hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Kampanyaların yanı sıra müşterilerin sosyal aktivitelerle de keyifli vakit geçirmelerini sağladıklarını belirten Günsel şöyle konuştu: “Çocukların en sevdiği kahramanlardan biri olan Keloğlan ile Nisan ayı boyunca Özdilek Afyon AVM’de buluşturuyoruz. Nisan ayı boyunca her hafta sonu gezilebilecek ayrıca hafta sonu da gösteri izlenimi mümkün olacak. Tüm bunlara ek olarak 24 Nisan Pazar günü saat 13.00’de AVM’nin 20. açılış yıldönümünü il protokolü ile birlikte mehteran gösterimi ile kutlayacağız. 20. Yaşımızı kutlarken elbette pastada keseceğiz. 20 yıllık hizmetimize yakışır bir pasta ile müşterilerimizle 20. yaşımızı kutlamış olacağız.” Burcu Aydın’ın haberi.

Bakmadan Geçme