• Haberler
  • Genel
  • Özdilek, 44'üncü yaşını Cherokee ile kutluyor

Özdilek, 44'üncü yaşını Cherokee ile kutluyor

Özdilek Alışveriş Merkezi, kuruluşunun 44'üncü yılında, müşterilerine çok özel bir armağan verecek Özdilek Alışveriş Merkezleri 44'üncü yılını sürprizlerle kutluyor. 30 Nisan–5 Ağustos 2015 tarihleri arasında Özdilek'ten 75 lira ve üzeri alışveriş yapan herkes Jeep Cherokee kazanma şansı yakalayacak. Özdilek 44'üncü yılını çok özel bir kampanya ile kutluyor. 30 Nisan –5 Ağustos 2015 tarihleri arasında Özdilek [&hellip]

Özdilek, 44’üncü yaşını Cherokee ile kutluyor

Özdilek Alışveriş Merkezi, kuruluşunun 44’üncü
yılında, müşterilerine çok özel bir armağan verecek

Özdilek Alışveriş Merkezleri 44’üncü yılını sürprizlerle kutluyor. 30 Nisan–5 Ağustos 2015 tarihleri arasında Özdilek’ten 75 lira ve üzeri alışveriş yapan herkes Jeep Cherokee kazanma şansı yakalayacak.
Özdilek 44’üncü yılını çok özel bir kampanya ile kutluyor. 30 Nisan –5 Ağustos 2015 tarihleri arasında Özdilek alışveriş merkezlerimağaza, market, kafe-restoran bölümleri, Özdilek ev tekstil mağazaları, Özdilek departman mağazaları ve www.ozdilekteyim.com internet alışveriş sitesinden aynı gün içerisinde 75 lira ve üzeri alışveriş yapan herkes Jeep Cherokee kazanma şansı yakalayacak. Kampanya bitiminde yapılacak çekilişle 4 kişiye Jeep Cherokee hediye edilecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme