Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdilek 2023’den sonra yatırım atağına geçecek

Özdilek 2023’den sonra yatırım atağına geçecek

Özdilek Afyonkarahisar AVM Müdürü Nihat Günsel, Özdilek grubu olarak sürekli üretimden gelen güçle ülke milli gelirine sundukları katkıyla örnek olduklarını belirtti. Günsel, “Biz insanımıza, milletimize, devletimize güveniyoruz. Onların da bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz. İnşallah 2023 yılından sonra yatırım planlarımız hayata geçirilecektir” dedi

 

Özdilek Afyonkarahisar AVM Müdürü Nihat Günsel ile Pazarlama Halkla İlişkiler Uzmanı Gurbet Çetinkaya Tınas Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ve gazete çalışanlarını 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ziyaret etti.
‘GAZETECİLİK ZOR İŞ’
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kocatepe Gazetesi mensuplarını ziyaret ettiklerini belirten Özdilek Afyonkarahisar AVM Müdürü Nihat Günsel, aktif gazeteciliğin zor meslekler arasında yer aldığına vurgu yaparak, “Allah yardımcınız olsun” dedi. Basının topluma karşı köprü görevi üstlendiğine dikkat çeken Günsel, “Gazetecilik son derece zor mesleklerden bir tanesidir. Bir dönem bende düşündüm ama şartları itibariyle meşakkatli bir iş olmasını dikkat almıştım.” ifadelerini kullandı.
‘AFYON ÖZDİLEK AVM’DE 300 KİŞİ ÇALIŞIYOR’
Özdilek Afyonkarahisar AVM’de 300, Özdilek Şirketleri genelinde ise 9 bin kişinin istihdam edildiğine dikkat çeken Günsel şöyle konuştu:
“Yanılmıyorsam 2008-2009 yılı itibariyle emekli vermeye başladık. Örnek, kurumsal bir yapı olarak ülke milli gelirine ve üretime olan katkımızı önemsiyor, daha iyisini ortaya koyma çaba ve gayretini gösteriyoruz. Kurumsallaşma son derece önemli bir olay. Özdilek gibi kurumsallaşmış yüzlerce şirkete, işletmeye ihtiyacımız var.” diye konuştu.
YENİ SLOGAN “ÖZÜNDE MUTLULUK VAR”
Özdilek Şirketinin 2023 yılından sonra yatırım planlarını hayata geçirme hedefinden söz eden Günsel şöyle konuştu:
“Biz insanımıza, milletimize, devletimize güveniyoruz. Onların da bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz. İnşallah 2023 yılından sonra yatırım planlarımız hayata geçirilecektir. Yeni sloganımız ‘Özünde Mutluluk Var’ kanıksanmaya başlanıldı. Tandırdan, patatesli köy ekmeğine, sucuktan lokum imalatlarımıza kadar tüm yöresel tatları AVM girişinde dikkati çekecek şekilde teşhir ediyoruz. İnşallah yine ilerleyen zamanlarda Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’a yakışır düşüncelerimiz olacaktır.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi