Özdilek 19 yaşında – Kocatepe Gazetesi

Türkiye'de perakende sektörünün öncü firmalarından olan Özdilek Alışveriş Merkezleri'nden Afyon Özdilek AVM, kuruluşunun 19. yılını kutluyor Gerçekleştirdiği sayısız kampanyalar, sosyal sorumluluk projeleri ve etkinliklerle ilklere imza atan Özdilek Alışveriş Merkezleri'nden Afyon Özdilek 19. yaşına girdiği içinde bulunduğumuz haftada açılış yıldönümüne özel kampanyaları müşterilerine sunacak. Özdilek Alışveriş Merkezi, yıldönümü etkinlikleri olarak yarın çeşitli etkinlikler yapacak. Mehteran [&hellip]

Özdilek 19 yaşında

Türkiye’de perakende sektörünün öncü firmalarından olan Özdilek Alışveriş Merkezleri’nden Afyon Özdilek AVM, kuruluşunun 19. yılını kutluyor

Gerçekleştirdiği sayısız kampanyalar, sosyal sorumluluk projeleri ve etkinliklerle ilklere imza atan Özdilek Alışveriş Merkezleri’nden Afyon Özdilek 19. yaşına girdiği içinde bulunduğumuz haftada açılış yıldönümüne özel kampanyaları müşterilerine sunacak. Özdilek Alışveriş Merkezi, yıldönümü etkinlikleri olarak yarın çeşitli etkinlikler yapacak. Mehteran takımının konserinin de bulunduğu etkinlikler için tüm Afyonlular davet edildi.
Özdilek AVM İşletme Müdürü Nihat Günsel tüm müşterilerini en iyi duygularla karşıladıklarını belirterek, “Özdilek öncelikle Afyonkarahisar halkının eğlence ve alışveriş mekanıdır. Afyon Özdilek AVM, başta Afyonkarahisar olmak üzere Türkiye’ nin birçok ilinden gelen misafirleri için müşteri memnuniyetini en ön planda tutan hizmet anlayışıyla yoluna disiplinli ve başarılı bir şekilde devam etmektedir. Özdilek Alışveriş Merkezleri olarak büyümenin ve yeni istihdam olanakları sağlamanın aynı zamanda Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesi demek olduğunun bilincindeyiz” dedi.
Afyon Özdilek AVM olarak 19. Yılını yarın kutlayacaklarını belirten Günsel, 7’den 77’ye herkesin faydalanabileceği kampanyaları ve hizmetleri müşterilerinin beğenisine sunacağız. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme