• Haberler
  • Genel
  • Özdemir Şuhut’ta konuştu: “Şampiyonluğu son maçta kaybetmek istemiyoruz”

Özdemir Şuhut’ta konuştu: “Şampiyonluğu son maçta kaybetmek istemiyoruz”

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Mihat Özdemir, Şuhut’ta yaptığı konuşmada “Bu yıl da şampiyonluğu son maçta kaybetmek istemiyoruz” diye konuştu Geçen sene son maçta şampiyonluğu kaybettiklerini hatırlatan Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, bu yıl da son maçta şampiyonluğu kaybetmek istemediklerini söyledi. İnşaatı tamamlanan bir okulun açılışı için Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesi'ne gelen Nihat Özdemir, Bursaspor'a verilen [&hellip]

Özdemir Şuhut'ta konuştu: "Şampiyonluğu son maçta kaybetmek istemiyoruz"

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Mihat Özdemir, Şuhut’ta yaptığı konuşmada “Bu yıl da şampiyonluğu son maçta kaybetmek istemiyoruz” diye konuştu

Geçen sene son maçta şampiyonluğu kaybettiklerini hatırlatan Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, bu yıl da son maçta şampiyonluğu kaybetmek istemediklerini söyledi. İnşaatı tamamlanan bir okulun açılışı için Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesi’ne gelen Nihat Özdemir, Bursaspor’a verilen cezanın ağır olduğunu anlattı. Başkan Aziz Yıldırım’ın düğününe katılamadığını belirten Özdemir, Aziz Yıldırım’a ömür boyu mutluluk diledi.
Limak Holding tarafından, Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde yaptırılan Limak Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin açılışı öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Fenerbahçe Başkan Vekili ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, Fenerbahçe’nin son 2 maçta puan kaybetmeden ikili avarajla şampiyon olacağını söyledi. Sezonun bitimine 2 hafta kaldığını ifade eden Nihat Özdemir. şampiyon olabilmek için 180 dakikanın daha olduğunu belirtti. Özdemir, hem Şükrü Saracoğlu’nda oynayacakları Ankaragücü maçının hem de deplasman da oynayacakları Sivas maçının çok önem verdiklerini belirtti.
Trabzonspor’un bu hafta İstanbul Büyükşehir ve son haftada deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacağını hatırlatan Fenerbahçe Başkan Vekili Özdemir, Trabzonspor’un maçlarının da zor olduğunu belirtti. Fenerbahçe’nin şu an ikili averajda önde olduğunu vurgulayan Özdemir, eğer son 2 maçta puan kaybetmezlerse Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını kaydetti. Futbolun en büyük özelliğinin hep sürprizle dolu olması olduğunu anlatan Özdemir, “Onun için önümüzdeki 2 tane 90 dakikada kim iyi oynarsa, hangi teknik kadro takımını iyi motive ederse ve iyi bir kadro kurarsa şampiyonluğa o takım ulaşacaktır. Geçen seneki gibi son maçta şampiyonluğu kaybetmek istemi-yoruz. Hedefimiz inşallah şampiyon olmak. Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı şampiyon oldu. Bayan Basketbol Takımı şampiyon oldu. Erkek Voleybol Takımı şampiyon oldu. Şimdi kaldı 2 tane şampiyonluk hedefimiz. Erkek Basketbol Takımı ile futbolda şampiyonluğu bütün taraftarlarımız bekliyor. İnşallah bunlara da ulaşacağız.” dedi.
Bursaspor’a Beşiktaş maçı öncesi saha çevresinde çıkan olaylar nedeniyle verilen cezayı kulüp olarak ağır bulduğunu söyleyen Başkan Vekili Nihat Özdemir, “burada ne Bursaspor Başkanının, ne yönetimin ne futbolcuların, ne de tribüne gelerek takımını destekleyen hiç bir Bursasporlu taraftarının bunda bir kabahati olmadığını düşünüyorum. Maalesef faturanın bunlara kesildi. Bu olaylara sebebiyet veren belki 100 belki de 150 kişilik Bursaspor taraftarı. Ama Bursaspor’u destekleyen yüz binlerce taraftar var. Onların tabi Bursa’daki maçları seyredememesi, deplasmanda takımlarını yalnız bırakmaları gerçekten Bursaspor’a ağır oldu. Ağır bir fatura. İşte bütün taraftarların bundan örnek alması gerekiyor. Yalnız statta değil, şehrin her hangi bir köşesinde de spordan kaynaklanan bir olay olduğu zaman direk takımı enterese ediyor. Diğer taraftarları hep tesir ediyor. Bursasporlular için gerçekten çok üzüntülü bir durum. Biraz ağır karar olduğunu düşünüyorum.” diye konuştu.
Başkan Aziz Yıldırım’ın nikahına katılıp katılmadığı da sorulan Özdemir, düğünün tarihinde İstanbul’da olmadığını ve düğüne katılamadığını söyledi. Düğünün olacağını önceden bilmesine rağmen düğüne katılamadığını açıklayan Özdemir, “Allah mutlu etsin. Başkana ömür boyu mutluluklar diliyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme