• Haberler
  • Gündem
  • Özbekistan Heyeti, Vali Yiğitbaşı'na 'Çapan' Takdim Etti

Özbekistan Heyeti, Vali Yiğitbaşı'na 'Çapan' Takdim Etti

Ticari ilişkileri geliştirmek ve turizm alanında işbirliği yapmak için Afyonkarahisar'a gelen Özbek heyet, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na Özbek milli kıyafeti 'çapan'ı takdim etti

Programları kapsamında ikili işbirliklerini geliştirmek amacıyla Afyonkarahisar’da bulunan Özbekistan’ın Namangan şehri Valisi Şavkat Abdurazakov ile Vali Yardımcısı Okibjon İnamov, Özbekistan Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Maşrab Mamirov, Çartak İlçesi Belediye Başkanı İlhom Sattarov ve Valilik Özel Kalem Müdürü Ahmad Mamadcanov, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ziyaret etti.  Özbek heyet, Vali Yiğitbaşı’na Özbekistan’ın milli kıyafeti “çapan”ı takdim etti.

Ziyaret sırasında kendisine eşlik eden Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ali Şenol ve ZAFTODER Başkanı Ali Gümüşhan ile birlikte Vali Yiğitbaşı ve Namangan Valisi Abdurazakov, iki şehir arasında sağlık, turizm ve ekonomik ilişkileri geliştirmek, ortak projelere imza atmak ve ‘Kardeş Şehir’ protokolüyle özellikle termal  turizm yatırımlarını artırmak üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Haber

Bakmadan Geçme