• Haberler
  • Gündem
  • Özbek acentaları Afyon'u beğendi – Kocatepe Gazetesi

Özbek acentaları Afyon'u beğendi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından davetle Özbekistan Seyahat Acenta sahiplerinden oluşan bir heyet Afyonkarahisar'a geldi. Heyete, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'ın turizm ve kültürel zenginlikleri anlatıldı, mekanlar gezdirilerek bilgilendirildi.İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, 'Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz'ın talimatları ile yürüttüğümüz çalışmalar hızla devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığımızın [&hellip]

Afyonkarahisar Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından davetle Özbekistan Seyahat Acenta sahiplerinden oluşan bir heyet Afyonkarahisar’a geldi. Heyete, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar’ın turizm ve kültürel zenginlikleri anlatıldı, mekanlar gezdirilerek bilgilendirildi.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, “Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz’ın talimatları ile yürüttüğümüz çalışmalar hızla devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığımızın destekleri ile daha önce Finlandiya’dan bloggerleri, Çin’den basın heyetini, Türkmenistan’dan turizm sektör temsilcilerini getirip ilimizin turizm değerlerini tanıtmıştık. Özbekistan heyetini konaklama sektörü temsilcilerini, Afyonkarahisarlı seyahat acentalarını, turizm işletmecileri ile buluşturduk.  İlimizde info tur gerçekleştirdik. Zamanla bu ekilen tohumların sonuç vereceğine inanıyoruz.” dedi.
Afyonkarahisar’dan memnuniyetle ayrılan ekip, tarihi mekanları, Frig Vadisini, özellikle konaklama tesislerini beğendiklerini, yeni bir tur rotası ve tur programı oluşturmayı hedeflediklerini belirttiler.   

Bakmadan Geçme