Özbayat, OSB için aday – Kocatepe Gazetesi

Organize Sanayi Bölgesi’nin Genel Kurulu 18 Nisan’da gerçekleştirilecek. İşadamı Mehmet Emin Özbayat ve ekibi, Organize Sanayi Bölgesi yönetimine aday olduklarını açakladı Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde 18 Nisan’da Genel Kurul gerçekleştirilecek. OSB Genel Kurulu’nda işadamı Mehmet Emin Özbayat ve ekibi, yönetim için yarışacak. Mehmet Emin Özbayat’ın ekibinde Yücel Albay, Kadir Sayın, İsmail Bal, Fatih Mühsürler’in bulunduğu, [&hellip]

Özbayat, OSB için aday

Organize Sanayi Bölgesi’nin Genel
Kurulu 18 Nisan’da gerçekleştirilecek.
İşadamı Mehmet Emin Özbayat ve ekibi, Organize Sanayi Bölgesi yönetimine aday olduklarını açakladı

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde 18 Nisan’da Genel Kurul gerçekleştirilecek. OSB Genel Kurulu’nda işadamı Mehmet Emin Özbayat ve ekibi, yönetim için yarışacak. Mehmet Emin Özbayat’ın ekibinde Yücel Albay, Kadir Sayın, İsmail Bal, Fatih Mühsürler’in bulunduğu, Denetim Kurulu adaylarının ise Orhan Biçici ve Hüseyin Tokman olduğu belirtiliyor.
Öte yandan 18 Nisan’da yapılacak OSB Genel Kurulu’nda mevcut OSB Başkanı Bekir Yeşilay’ında aday olduğu öğrenilirken, Afyon Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler’in de Yeşilay’ın yönetim kurulu listesinde yer aldığı belirtildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme