Öz dayılarını vurmuş

Erenler’de bugün meydana gelen cinayet olayının ayrıntıları belli olmaya başladı. Edinilen bilgiye göre olayın zanlısı olan 25 yaşındaki E. S. ile öz dayıları olan İbrahim Kalın ve Kadir Kalın arasında daha önceden tartışma yaşanmış, E.S. dayıları tarafından darp edilmişti. Bugün de E.S. ile dayıları arasında yeni bir tartışma yaşanmıştı. Tartışmanın ardından E.S. amcaları ile birlikte [&hellip]

Erenler’de bugün meydana gelen cinayet olayının ayrıntıları belli olmaya başladı.

Edinilen bilgiye göre olayın zanlısı olan 25 yaşındaki E. S. ile öz dayıları olan İbrahim Kalın ve Kadir Kalın arasında daha önceden tartışma yaşanmış, E.S. dayıları tarafından darp edilmişti. Bugün de E.S. ile dayıları arasında yeni bir tartışma yaşanmıştı. Tartışmanın ardından E.S. amcaları ile birlikte polise giderek dayılarından şikayetçi olmuştu.

Yeğenlerinin şikayetçi olduğunu öğrenen İbrahim Kazak ve Kadir Kazak, Erenler Minibüs durağına giderek burada yeğenleri E.S. ve amcalarının sahibi olduğu minibüs hattının şöförünü tehdit edince, durumu öğrenen E.S. evinden aldığı pompalı tüfekle dayılarının üzerine kurşun yağdırdı. Olayda İbrahim Kazak boynuna aldığı olay yerinde yaşamını yetirirken, Kadir Kazak da yaralandı.

Dayılarına kurşun yağdıran E.S. polis tarafından yakalanarak göz altına alındı. E.S.’yle birlikte 6 amcasının da ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına alındıkları öğrenildi.

Haber

AFYONKARAHİSAR’DA SOKAK ORTASINDA YAŞANAN SİLAHLI SALDIRIDA BİR KİŞİ ÖLDÜ, BİR KİŞİ DE YARALANDI. (GİZEM İDE/AFYONKARAHİSAR-İHA)
Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan silahlı saldırıda bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Bakmadan Geçme