• Haberler
  • Genel
  • Öz Büro-İş Sendikası Afyonkarahisar’da – Kocatepe Gazetesi

Öz Büro-İş Sendikası Afyonkarahisar’da – Kocatepe Gazetesi

Öz Büro İş Genel Başkanı Muharrem Özkaya, Afyon Valisi irfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti Öz Büro İş Genel Başkanı Muharrem Özkaya, Hizmet İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Metin Eser'in de hazır bulunduğu ziyarette, Vali Balkanlıoğlu'nu, Sendika Öz Büro İş hakkında bilgilendirdi. Genel Başkan Özkaya Öz Büro İş Sendikasının 17 No.lu işkolu kapsamında, Ticaret, Büro, Eğitim [&hellip]

Öz Büro-İş Sendikası Afyonkarahisar'da

Öz Büro İş Genel Başkanı Muharrem Özkaya, Afyon Valisi irfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti

Öz Büro İş Genel Başkanı Muharrem Özkaya, Hizmet İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Metin Eser’in de hazır bulunduğu ziyarette, Vali Balkanlıoğlu’nu, Sendika Öz Büro İş hakkında bilgilendirdi.
Genel Başkan Özkaya; Öz Büro İş Sendikasının 17 No.lu işkolu kapsamında, Ticaret, Büro, Eğitim ve Güzel Sanatlar iş kolunda faaliyette bulunmak amacıyla yakın zaman önce kurulduğunu ve kurulduğu günden bugüne yepyeni bir sendikacılık anlayışı ile hızla teşkilatlanma çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.
Afyonkarahisar’daki kurulu bulunan iş kolunda çalışanların, genel durumları hakkında bilgi veren Özkaya, “Özellikle İl Özel İdaresi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan işçilerin güncel durumları hakkında görüşlerini dile getirdi.
Özkaya, “Öz Büro İş olarak kısa zamanda büyük mesafe katettik, Afyon’da da aynı başarıyı göstereceğiz” dedi. Ziyarette, kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 6111 sayılı kanunun kapsam ve etkileri de görüşüldü.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, Genel Başkan Özkaya’ya sendikal çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme