• Haberler
  • Gündem
  • Oyur, emeklilik öncesi helalleşti – Kocatepe Gazetesi

Oyur, emeklilik öncesi helalleşti – Kocatepe Gazetesi

İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, emekli olma kararını İl Genel Meclisi'nde yaptığı konuşmada ilan etti.'GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATTIK'Recep Oyur, 2013 yılından beri İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini yürüttüğünü dile getirdi. Altı yıldır Genel Sekreterlik hizmeti verdiğini belirten Oyur şöyle konuştu: '2013 yılında Genel Sekreter olarak göreve başladım. Altı yıldır bu işi devam ettirmekteydim. [&hellip]

İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, emekli olma kararını İl Genel Meclisi’nde yaptığı konuşmada ilan etti.
“GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATTIK”
Recep Oyur, 2013 yılından beri İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini yürüttüğünü dile getirdi. Altı yıldır Genel Sekreterlik hizmeti verdiğini belirten Oyur şöyle konuştu:
 “2013 yılında Genel Sekreter olarak göreve başladım. Altı yıldır bu işi devam ettirmekteydim. Bugüne kadar meclisimiz ve Sayın Valilerimizle birlikte güzel hizmetlere imza attık. Her zaman uyumlu çalışmaya çalıştık. Bundan sonrada ben İl Genel Meclisimizin ilimize güzel hizmetler sunacağından eminim. Ben bana verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Ben hakkım varsa helal ediyorum. Sizlerin de haklarınızı helal etmesini istiyorum.”
“EN GÜZELİNİ YAPMAYA GAYRET ETTİ”
İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Burhanettin Çoban, Recep Oyur’a hizmetleri nedeniyle teşekkür etti. Oyur’un 35 yıldır Afyonkarahisar’a hizmet ettiğini söyleyen Çoban sözlerine şöyle devam etti:
“35 yıldır Recep Oyur Afyonkarahisar’ımıza hizmet veriyor. Biz Afyonkarahisar halkı adına kendisine teşekkür ediyoruz. Aldığı karar kendisi ve ailesi için hayırlı olur. Kendisine müteşekkiriz. Arkasında yüz kızartıcı bir şaibe bırakmadı. Her şeyi en güzel şekilde yapmaya gayret etti. Verilen her görevi de sona erdirdi. Tüm valilerimizin de ben kendisinden memnun olduğuna şahidim. İnşallah onun bu çalışkanlığı, dürüstlüğü diğer Özel İdare çalışanlarımıza da örnek olsun.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme