• Haberler
  • Genel
  • “Oyunuzu vicdanınızla kullanın” – Kocatepe Gazetesi

“Oyunuzu vicdanınızla kullanın” – Kocatepe Gazetesi

Siyasi iktidarı sert bir dille eleştiren MHP Milletvekili Mehmet Parsak, tüm seçmenleri 1 Kasım tarihindeki erken genel seçimde vicdanları ile oy kullanmaya davet etti Afyonkarahisar’da çeşitli programlara katılan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, son dönemde artan terör olayları, koalisyon görüşmeleri ve erken seçim ile ilgili açıklamalarda bulundu.BAŞLANGIÇ DİYARBAKIR KONUŞMASI Mehmet Parsak, terör [&hellip]

"Oyunuzu vicdanınızla kullanın"

Siyasi iktidarı sert bir dille eleştiren MHP Milletvekili Mehmet Parsak, tüm seçmenleri
1 Kasım tarihindeki erken genel seçimde vicdanları ile oy kullanmaya davet etti

Afyonkarahisar’da çeşitli programlara katılan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, son dönemde artan terör olayları, koalisyon görüşmeleri ve erken seçim ile ilgili açıklamalarda bulundu.
BAŞLANGIÇ DİYARBAKIR KONUŞMASI
Mehmet Parsak, terör olayları nedeniyle şehit düşen askerlerin ailelerine, yüce Türk Milleti’ne ve Afyonkarahisar halkına başsağlığı diledi. Çözüm süreci adı altında yürütülen ihanet sürecini sert sözlerle eleştiren Parsak; “Türkiye Cumhuriyeti’nin yollarına yüzlerce kilo mayın ve bomba döşenirken bu ülkenin hükümeti, istihbaratı neredeydi? AKP 2002 yılında sıfır terör ile ülkeyi teslim aldığını hepimiz hatırlıyoruz. Zamanın Başbakanı R. Tayyip Erdoğan’ın, Diyarbakır’da yaptığı bir konuşmada ‘Kürt sorunu’ndan bahsetmesi ile uyanmaya başlayan terör, çözüm süreci lafları, Oslo görüşmeleri ve Habur rezaleti ille iyice palazlandı. Dolmabahçe Mutabakatı ile de zirveye ulaştı.” dedi.
“DAVUTOĞLU YALAN SÖYLEDİ”
PKK terörünün, süreç içerisinde büyük güç kazandığını söyleyen MHP Milletvekili Mehmet Parsak, süreç içerisinde PKK dağ kadrosunun, şehirlere konuşlandığını, gelişen olayların terörist bir eylemden çok bir isyan ve ayaklanma niteliği taşıdığını söyledi. Hükümetin “çözüm süreci” adı altında yürüttüğü sürecin ihanet süreci olduğunu belirten Parsak, devletin büyük zaafa uğratıldığını dile getirdi. Partisi MHP’nin koalisyon görüşmelerinin her anında yapıcı olduğunu da kaydeden Parsak; “İlk günden beri erken seçimi planlayan AKP, MHP’ye erken seçim için bir hükümet veya azınlık hükümeti tekliflerini sunmuştur. AKP, MHP’ye gerçek bir koalisyon teklifinde bulunmamasına rağmen, Davutoğlu AKP Genel Merkezi’ne gidip, Türk Milleti’ne yalan söylemiştir.” diye konuştu.
“GÖVDEMİZİ TAŞ ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ”
Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın AK Parti üzerinde vesayeti bulunduğunu belirten MHP Milletvekili Mehmet Parsak şöyle konuştu: “Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk günden itibaren AKP üzerinde tahakküm kurarak koalisyon görüşmelerini sabote etmiştir. Muhtarlarla toplantı adı altında yaptığı açıklamalar ile Ahmet Davutoğlu’nu sık sık uyarmış, intihar edecek hali yok ya sözleriyle koalisyon görüşmelerini engellemiştir. Biz parti olarak elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazırız dedik. Milletimizin menfaatini düşünerek hareket ettik ama Cumhurbaşkanı’nın etkisi altında kalan AKP, milletimizi düşünmeden hareket etmiştir. Bu şartlar altında ülkemizi ısrarla seçime sürükleyenler, sandıkta bunun hesabını verecekler. Seçim güvenliğinin olmadığı, terörün hortladığı bir ortamda bir adamın ‘tek adam’ olma hevesi için seçime gidiyoruz.”
“OYLAR VİCDANLA
KULLANILSIN”
Tüm seçmenleri 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak seçimlerde vicdanları ile oy kullanmaya davet eden MHP Milletvekili Mehmet Parsak, Türkiye’yi içinde bulunduğu zor durumdan yine milletin kurtaracağını dile getirdi. Parsak; “Vatandaşlarımızı mutlaka oylarını kullanmaya sandık başına davet ediyorum. Şayet vatandaşlarımız sandığa gidip vicdan ve akıl muhasebesi ile oylarını kullanırsa MHP’nin iktidar olması kaçınılmazdır.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme