• Haberler
  • Spor
  • 'Oyuncularımla gurur duyuyorum' – Kocatepe Gazetesi

'Oyuncularımla gurur duyuyorum' – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor'un Acıbadem Üniversitesi'ni 85-74'lük skorla mağlup ettiği maçın ardından açıklama yapan Afyon Belediyespor Koçu Mehmet Kabaran, takımdaki oyuncularla ayrı ayrı gurur duyduğunu aktardı.Maça kısa sürede iyi hazırlandıklarını belirten Afyon Belediyespor'un başarılı oyuncularından Eren Ocaktürk, 'Takım olarak bu maça kısa sürede çok iyi hazırlandık. Yaptığımız hazırlıkları da sahaya başarılı bir [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor’un Acıbadem Üniversitesi’ni 85-74’lük skorla mağlup ettiği maçın ardından açıklama yapan Afyon Belediyespor Koçu Mehmet Kabaran, takımdaki oyuncularla ayrı ayrı gurur duyduğunu aktardı.
Maça kısa sürede iyi hazırlandıklarını belirten Afyon Belediyespor’un başarılı oyuncularından Eren Ocaktürk, “Takım olarak bu maça kısa sürede çok iyi hazırlandık. Yaptığımız hazırlıkları da sahaya başarılı bir şekilde yansıtmayı başardık. Play-Off yolunda önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. İnşallah daha da yukarılara çıkmak için önümüzdeki maçları da kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
“ÇOK SERT OYNAMAMIZ
GEREKİYORDU”
Acıbadem Üniversitesi’ne karşı çok sert oynamaları gerektiğini bildiklerini belirten Koç Kabaran, “Öncelikle Acıbadem’i tebrik ediyorum. Maçta her iki takımda çok iyi mücadele etti. Zor bir haftadan geldik. İzmir deplasmanında iki maç oynadık ve birini kazandık diğerini kaybettik. Kaybettiğimiz maçı da kendi hatalarımızdan kaybettik ve çok üzülmüştük. Bu maça da kısa bir süremiz olmasına rağmen çok iyi hazırlandık. Çok iyi hazırlanmamız dışında bir şeyi çok iyi biliyorum çok sert oynamamız gerekiyordu. Çok fazla efor sarf etmemiz gerekiyordu. Bunu da sahaya çok iyi yansıttık. Ben daha önce de söylemiştim, bu takımdaki oyuncuların her biriyle gurur duyuyorum. Onlara antrenörlük yaptığım içinde kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu sene onları tanımak çok güzel oldu. Onların bana antrenörlük hayatında çok şey kattığına inanıyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.  
 “MAÇ NORMAL
RİTMİNDEN ÇIKMIŞTI”
Maçın ritmini Afyon Belediye’ye kaptırdıktan sonra maçı çevirmeye çalıştıklarını aktaran Acıbadem Üniversitesi Koçu Alp Bayramoğlu, “Afyon’u tebrik ediyorum. Önemli bir galibiyet aldılar, onlarda Play-Off için mücadele ediyorlar. Değerli bir galibiyet aldılar. Biz maça kötü başladık, maçın başında ritmi verdik. Afyon zaten çok tecrübeli oyunculardan kurulu bir ekip. Bizim o düşüklüğümüzden çok iyi faydalandılar. Geri gelmeye çalıştık ama kötü bir günümüzdeydik, belki maçın sonunda biraz hareketlenmeye çalıştık ama zaten maç normal ritminden çıkmıştı. Deplasmanda bizim için kötü bir mağlubiyet biz de bir an önce ikinciliği garantilemek istiyoruz. Tebrik ediyoruz Afyon’u daha ligin bitimine 7 hafta var herkes en iyisi uğraşacak” ifadesine yer verdi.
“KAZANMAK İÇİN
BURAYA GELMİŞTİ”
Afyonkarahisar’a kazanmak için geldiklerini belirten Acıbadem Üniversitesi’nin başarılı oyuncusu Doğuş Özdemiroğlu, “Öncelikle İstanbul’da yaşanan patlamada hayatını kaybedenler için Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Bugün de kazanmak için buraya gelmiştik. Rakip takım çok iyi başladı oyuna. Devamında yakalamaya çalıştık ama olmadı. İki takımı da tebrik ediyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme