Öykü Kiminle Evlendi? Kaç Tane Çocuğu Var?

Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizide oynadığı Öke Hatun rolüyle isminden çokça bahsettiren Öykü Gürman, geçtiğimiz aylarda sessiz bir şekilde dünya evine girdi.

Şarkıcı Öykü Gürman, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Fatih İçmeli ile Bakü’de evlendi. Evlilik tarihini sürekli ertelediği konuşulan Öykü Gürman, nişanlısı Fatih İçmeli ile sonunda nikah masasına oturdu. Öykü Gürman’ın henüz önceki evliliği de dahil çocuğu bulunmuyor.

ÖYKÜ GÜRMAN KİMİNLE EVLENDİ?
Ünlü şarkıcı Gürman, 2022 Ocak ayında konser için gittiği Paris’te, sevgilisi Fatih İçmeli’den evlilik teklifi almıştı. Bu teklifin ardından ünlü çift nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımlarını atmıştı. Evlilik tarihini sürekli erteleyen çift, sonunda muradına erdi. Gürman ile İçmeli, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 20 Ekim 2023 tarihinde evlendi. İkilinin nikahından kareler, sosyal medyada paylaşılırken, mutlulukları gözlerinden okundu.

Haber
FATİH İÇMELİ KİMDİR?
İstanbul doğumlu olan Fatih İçmeli’nin aslen Elazığ’lı olduğu biliniyor. Lise eğitimini Maltepe Lisesi’nde tamamlayan Fatih İçmeli, Anadolu Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamladı. Lisans eğitimi sonrasında iş hayatına atılan İçmeli, inşaat, turizm ve gıda sektörlerinde faaliyet gösterdiği biliniyor.

Bakmadan Geçme