Oy kullanmak için İstanbul'a gittiler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için oyunu İstanbul'da kullanacak Afyonkarahisarlı vatandaşlar tatillerini yarıda keserek İstanbul'a oy kullanmaya gitti. AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve AK Parti binası önünde toplanan yaklaşık 650 vatandaşı, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ve İl Başkan Yardımcısı Selim Arıcı uğurladı.'23 Haziran'a giderken siyasetimiz açısından oldukça kıymetli [&hellip]

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için oyunu İstanbul’da kullanacak Afyonkarahisarlı vatandaşlar tatillerini yarıda keserek İstanbul’a oy kullanmaya gitti. AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve AK Parti binası önünde toplanan yaklaşık 650 vatandaşı, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ve İl Başkan Yardımcısı Selim Arıcı uğurladı.
“23 Haziran’a giderken siyasetimiz açısından oldukça kıymetli ve heyecan verici bir süreç yaşadık.” diyen Sezen, “Bu arada bunlarla birlikte siyasetimiz açısından belirli sınamalarla karşılaşıyoruz. Malum kesim sürekli olarak toplumsal kutuplaşmadan şikâyet ediyor ama kendilerinin edindikleri kutuplaştırıcı ve ötekileştirici söylemleri yapaylıkla ve samimiyetsizlikle örtmeye çalışıyorlar. Ne dediysek yaptık ve yine yaparız.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme