Otoyol ve havalimanında kader birliği

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak ve isteğine bağlı olarak Eskişehir'e de hizmet verecek uluslar arası bölgesel havalimanının yanında oto yol konusunda da Afyonkarahisar,Kütahya ve Uşak'tan geçecek bir otoyol sayesinde illerin kader birliğinin müştereklerle paralel arttığına değindi Beklentiler çok önemli Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, bölgesel havalimanın ihalesinin 28 Temmuz Çarşamba günü yapılacağını ihalenin bu [&hellip]

Otoyol ve havalimanında kader birliği

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak ve isteğine bağlı olarak Eskişehir’e de hizmet verecek uluslar arası bölgesel havalimanının yanında oto yol konusunda da Afyonkarahisar,Kütahya ve Uşak’tan geçecek bir otoyol sayesinde illerin kader birliğinin müştereklerle paralel arttığına değindi

Beklentiler çok önemli
Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, bölgesel havalimanın ihalesinin 28 Temmuz Çarşamba günü yapılacağını ihalenin bu sefer yapılmasının beklendiğini kaydetti. Maliyetlerde önemli ölçüde düşüşler olduğuna temas eden Vali Şükrü Kocatepe; “Geçtiğimiz günlerde 4 firma dosya almıştı. Bu sayı mutlaka artmıştır. Onların isteği üzerine 28 Haziran’da olan ihale tarihi biraz daha inceleyelim, yeri görelim diye teklifler geldiği için 28 Temmuz’a ertelendi. İlgi var. İnşallah bu sefer ihale edilecek. Bu uluslar arası havalimanımız Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak, isterse Eskişehir iline de hizmet verecek. Bunda çok önemli beklentilerimiz var. Bizim turizmimizi, sanayimizi her yönüyle bizi kalkınma yönünde hızlandıracak, ivmemizi artıracak ve bizim için dönüm noktası olacak.”dedi.
İnsanların refahları yükselecek
Otoyol konusunda karayollarınca bir çalışma yapıldığını bununda Afyonkarahisar-Kütahya arasında yine Uşak’tan geçecek bir otoyol olacağını ifade eden Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe şöyle konuştu:
“Bu da yine müşterek faydalanacağımız bir ulaşım yolu olacak. Ama çok daha vasıflı ve çok daha yüksek standartlı, daha konforlu bir yol olacak. O bakımdan artık bundan sonra kader birliğimiz daha da müştereklerle birlikte artıyor. İnşallah sanayimizde, kültürümüzde, ticaretimizde de bu birlikteliğimizi özellikle bu kalkınma ajansımız vesilesiyle daha geliştirerek insanımızın refahını yükseltmek, mutluluğunu artırmak konusunda da kazanımlarımız olur. Bu konuda gayret ediyoruz.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme