• Haberler
  • Genel
  • “Otoyol, havaalanı ve işsizliği ele alacağım”

“Otoyol, havaalanı ve işsizliği ele alacağım”

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Ecer, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Ecer, milletvekili seçilmesi hâlinde Afyonkarahisar’da ilk ele alacağı konuların otoyol, havaalanı ve işsizlik olduğunu belirtti Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Ecer, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt, Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın ve muhabir Murat Arısoy ile sohbet [&hellip]

"Otoyol, havaalanı ve işsizliği ele alacağım"

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Ecer, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Ecer, milletvekili seçilmesi hâlinde Afyonkarahisar’da ilk ele alacağı konuların otoyol, havaalanı ve işsizlik olduğunu belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Ecer, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt, Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın ve muhabir Murat Arısoy ile sohbet eden Mehmet Ecer, milletvekili olması hâlinde Ankara-İzmir Otoyolu’nun Afyonkarahisar’dan geçmesi, Askeri Havaalanı’nın çalıştırılması ve işsizlik konuları ile ilgili çalışmalar yapacağını söyledi.
ŞEKER FABRİKALARI
ÖZELLEŞMEYECEK
CHP Genel Merkezi’nin yürüttüğü politakaların Afyonkarahisar’a da yansıyacağını belirten Ecer, “Şeker Fabrikaları’nın özelleştirilmesine son verilecek. Şeker Fabrikaları’nın üretimi artırılacak. Afyon özelinde de Şeker Fabrikası küçülüyor. Genel Merkez’in çok ciddi bir politikası var” dedi.
OTOYOL PROJESİ DEĞİŞECEK
Ecer, şöyle devam etti:
“Bizi bekleyen en önemli sorunlardan birisi Ankara-İzmir Otoyolu. Otoyol’un Afyon’u es geçmesi dolayısıyla sıkıntı yaşanacağını görüyoruz. Bayramlarda 230 bin araç geçiyor Afyonkarahisar’dan. Hiçbir şey yapmasalar sucuk ve lokum alıyorlar. Otoyol ile ilgili dönüş yok deniyor, ama iktidar değiştiğinde bu proje de değişir. Bununla birlikte Askeri Havaalanı’nın sivil uçuşlara açılması ve Hızlı Tren’in Ali Çetinkaya Garı’ndan geçmesi de ele alacağımız konular arasında.”
“İLK ÖNERGEM
MİLLETVEKİLİ AYRICALIKLARI”
Kendisinin makam, mevki ve yüksek ücret peşinde olmadığını, milletvekillerine sağlanan ayrıcalıkları da doğru bulmadığını söyleyen Ecer, “Benim aklımda milletvekilliği yoktu. Cumhuriyet Halk Partisi önseçim kararı alınca, 10 adaya baktım. Benim de Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara gelmesinde katkım olacağını düşündüm. Milletvekillerine sağlanan ayrıcalıkların peşinde değilim. Hatta beni takip edebilirsiniz; milletvekili seçilirsem bu ayrıcalıkların kaldırılması hakkında önerge vereceğim” diye konuştu.
3 CHP’Lİ VEKİL SÜRPRİZ OLMAZ
Cumhuriyet Halk Partisi olarak Afyonkara-hisar’da iddialı bir seçim kampanyası sürdürdüklerini belirten Ecer, “Bizim diğer partilerden birinci farkımız, milletvekili adaylarının önseçimle belirlenmesi. İnanın diğer partilere gönül veren vatandaşlar imrenerek bakıyor. Ben CHP’nin Afyon’da iki milletvekili çıkaracağını düşünüyorum. 3’üncü milletvekilini de çıkarırsak sürpriz olmaz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme