• Haberler
  • Genel
  • Otoparklar ihaleye çıkıyor – Kocatepe Gazetesi

Otoparklar ihaleye çıkıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar şehir merkezinin en merkezi noktasında bulunan yol kenarı otopark işletmesi ihaleye çıkıyor Afyonkarahisar Belediyesi tarafından şehir merkezinde açık otopark olarak kullanılan alanlar açık artırma suretiyle ihale çıkarılıyor.Toplam 114 araçlık kapasiteye sahip bulunan otopark ihalesi 3 yıllığına yapılacak. İhale kapsamında Karaman Mahallesi, Bankalar caddesi üzerinde 22. sokak bitiminden başlayıp, ara sokaklar ve durak hariç İmaret [&hellip]

Otoparklar ihaleye çıkıyor

Afyonkarahisar şehir merkezinin en merkezi noktasında bulunan yol kenarı otopark işletmesi ihaleye çıkıyor

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından şehir merkezinde açık otopark olarak kullanılan alanlar açık artırma suretiyle ihale çıkarılıyor.
Toplam 114 araçlık kapasiteye sahip bulunan otopark ihalesi 3 yıllığına yapılacak. İhale kapsamında Karaman Mahallesi, Bankalar caddesi üzerinde 22. sokak bitiminden başlayıp, ara sokaklar ve durak hariç İmaret Hamamı öncesinden Tuz Pazarı caddesinden Kurtuluş Caddesi’ne çıkış yapılan ara yola kadar olan bölümde yola yatay toplam 29 araçlık bölüm, Dumlupınar mahallesi 2. Dumlupınar caddesi üzerinde PTT binası öşesinden başlayıp ara sokaklar hariç Yeşil Cami köşesine kadar yolun sağ tarafına yola yatay 42 araçlıkbölüm, Yeşil Park etrafında bulunan Cevat Şakir Caddesi üzerinde trafik yönüne göre yolun sağ tarafı yola yatay 20 araçlık bölüm ve Yeşil Park etrafında bulunan Ali İhsan Sabiş caddesi üzerinde trafik yönüne göre yolun sağ tarafı yola yatay 23 araç olmak üzere toplam 114 araç kapasitesi bulunuyor. Açık teklif ihale usulüyle 1 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan ihale ile ilgili detaylı bilninin Afyonkarahisar Belediyesi’nden edinilebileceği bildirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme