'Otopark ve imarda yolsuzluk var'

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, Afyonkarahisar Belediye Meclisi üyelerinin otopark ihalesi ve imar konusunda yolsuzluk yaptığını iddia etti Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, Afyonkarahisar Belediyesi ile ilgili yolsuzluk iddialarını gündeme getirdi. Görgöz, Belediye Meclisi üyelerinin otopark ve imar konusunda yolsuzluk yaptığı şüphesiyle yargılandıklarını, bu yargılamanın farklı mahkemelerde devam ettiğini [&hellip]

“Otopark ve imarda yolsuzluk var”

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, Afyonkarahisar Belediye Meclisi üyelerinin otopark ihalesi ve imar konusunda yolsuzluk yaptığını iddia etti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, Afyonkarahisar Belediyesi ile ilgili yolsuzluk iddialarını gündeme getirdi. Görgöz, Belediye Meclisi üyelerinin otopark ve imar konusunda yolsuzluk yaptığı şüphesiyle yargılandıklarını, bu yargılamanın farklı mahkemelerde devam ettiğini belirtti.
DOSYAYI AKP’LİLER GÖNDERDİ
Otopark ihalesine giren bir firmanın yetkilisinin bir Belediye çalışanı tarafından Antalya’da otelde ağırlandığını kaydeden Görgöz, bu konuya açıklık getirilmesi gerektiğini belirtti. Görgöz, “Rüşvet ve yolsuzluklarla ilgili, elinde dosyaları olan ve AKP’li olduklarını söyleyen kişiler, partimize gelerek bize belgeleri bırakmışlardır. Biz de bu belgelerin doğru olduğunu teyit ettikten sonra halkımızla paylaşma gereği duyduk. Afyon’da ihale yolsuzluğu yapılmış, bu yolsuzluk da belgelere yansımış” diye konuştu.
EYLEME EYLEM ENGELLEMESİ
Görgöz, Afyonkarahisar’da düzenlenen Milli İradeye Sahip Çıkıyoruz başlıklı yürüyüşe dışarıdan katılımcı getirildiğini, kendilerinin düzenleyeceği yürüyüşün ise “taşkınlık çıkmaması” gerekçesiyle engellendiğini kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Yalçın Görgöz, otopark ihalesiyle ilgili “Hacı” ünvanıyla tanınan bir Belediye Meclis üyesi ile ihaleye giren bir firmanın yetkilisi arasında geçen konuşmayının deşifresini de basınla paylaştı. Görgöz’ün paylaştığı metinde şu ifadeler yer aldı:
Hacı: Tamam mı, dediğimi, para peşin.
Ferhat: Tamam, tamam Allah razı olsun Hacı abi.
Hacı: Para peşin, para olan ötsün, g… güvenen gelsin.
Ferhat: Allah razı olsun Hacı abim.

Hacı: Deme ha kimseye hiçbir şey. Yani ben hemen kırmaya adam, sağda solda Hacı abim şöyle etti de, peşini çıkarttım, peşin.
Ferhat: Tamam.
Hacı: Seksen lira.
Ferhat: Abi Allah razı olsun Hacı abim.
Hacı: G… güvenen çıksın, yanlış anlama, doğru mu?
Ferhat: E tabii, güzeli ya.
Hacı: Ne dedin sen, Hacı abinin peşin verem dedin mi?
Ferhat: He, en güzeli ya.

Bakmadan Geçme