• Haberler
  • Genel
  • Otopark ihalesinde inatlaşma – Kocatepe Gazetesi

Otopark ihalesinde inatlaşma – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından eski Valilik binasının olduğu alan ile Emek Otoparkı için çıkılan ihale, inatlaşmaya sahne oldu. 247 bin liradan başlayan ihale, 1 milyon lira ile son buldu Afyonkarahisar Belediye Meclisi'nin Cumhuriyet Kent Meydanı yapılana kadar otopark olarak kullanılmasına karar verdiği eski Valilik binası alanı ile Emek Otoparkı için ihale gerçekleştirildi. 145 park yeri ile [&hellip]

Otopark ihalesinde inatlaşma

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından eski Valilik binasının olduğu alan ile Emek Otoparkı için çıkılan ihale,
inatlaşmaya sahne oldu. 247 bin liradan başlayan ihale, 1 milyon lira ile son buldu

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Cumhuriyet Kent Meydanı yapılana kadar otopark olarak kullanılmasına karar verdiği eski Valilik binası alanı ile Emek Otoparkı için ihale gerçekleştirildi. 145 park yeri ile 4 engelli park yerinin bulunacağı otopark alanı için Belediye Encümen Salonu’nda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın başkanlığında düzenlenen ihaleye 5 firma temsilcisi katıldı. Şükrü Sarıkarlık, Fatih Gedik, Mithat Satılmış, Ömür Keskin ile Savaş Göktaş’ın iştirak ettiği ihale, 247 bin lira ile başladı; 1 milyon lira ile sona erdi.
TEMİNATI YAKTIK, HELAL OLSUN
Açık artırma usulüyle yapılan ihalede Şükrü Sarıkarlık 253 bin 500 lirada, Savaş Göktaş 406 bin lirada, Ömür Keskin de 501 bin lirada çekildi. Fatih Gedik ile Mithat Satılmış arasındaki açık artırmada Fatih Gedik “1 milyon lira” diyerek ihaleyi kazandı. Gedik, ihaleyi kazandıktan sonra “Teminatı yakacağız, Afyon’a helal olsun” dedi. Otopark ihalesinin teminat bedeli 7 bin 410 lira olarak tespit edilmişti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Konut arsası ihalesi yapıldı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından çıkılan konut arsası ihalesini Çiftçiler Mermer kazandı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından çıkılan ihalede Güvenevler Mahallesi’nde 628 metrekarelik alanı kapsayan, ayrık nizam 4 kat, yüzde 30 inşaat müsaadeli konut arsası için teklifler verildi. Belediye Encümeni Salonu’nda gerçekleştirilen ihaleye 4 istekli firma katıldı. Yıldırım Göbel, Ahmet Alataş, Çiftçiler Mermer ve Özgüven Emlak’ın girdiği ihaleyi Çiftçiler Mermer kazandı. Çiftçiler Mermer’in teklifi 1 milyon 20 bin olarak belirlendi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Gömü’de TOKİ fırsatı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Gömü’de, Tarımköy Konutları satışa çıkarıldı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamındaki 15 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış işlemleri Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Afyon-Emirdağ Şubesi olacak. Açık satış işlemleri için müracaatlar 30 Eylül’de sona erecek. 3 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlar, 111 metre kare olacak. Konutların taksitleri 365 liradan başlayacak. Tarımköy Konutları’nın toplam maliyeti ise 103 bin lira olacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme