• Haberler
  • Genel
  • Otomobiller 'karbon temizleyicisi' ile nefes alıyor

Otomobiller 'karbon temizleyicisi' ile nefes alıyor

Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Otto Zenith Bayii Lider Oto-Teknik Servisi, 31 Ocak’tan itibaren 'Karbon temizleyicisi' ile yeni bir hizmet vermeye başladı Bin 850 metrekarelik alanıyla dikkat çeken Lider Oto-Teknik Servisi, 31 Ocak’tan itibaren Alman Würth firmasının tasarladığı 'karbon temizleyicisi' ile müşterilerine yeni bir hizmet daha vermeye başladı. Lider Oto-Teknik Servisi Yöneticisi Cafer Güzgü, 'Karbon temizleyicisi [&hellip]

Otomobiller “karbon temizleyicisi” ile nefes alıyor

Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Otto Zenith Bayii Lider Oto-Teknik Servisi, 31 Ocak’tan itibaren “Karbon temizleyicisi” ile yeni bir hizmet vermeye başladı

Bin 850 metrekarelik alanıyla dikkat çeken Lider Oto-Teknik Servisi, 31 Ocak’tan itibaren Alman Würth firmasının tasarladığı “karbon temizleyicisi” ile müşterilerine yeni bir hizmet daha vermeye başladı. Lider Oto-Teknik Servisi Yöneticisi Cafer Güzgü, “Karbon temizleyicisi aleti ile otomobillerin motorlarında zamanla biriken yağ atıkları ya da çeşitli maddelerini temizliyoruz. Bu temizleme, otomobillerdeki performansı artırdığı gibi, çevreyi koruma ve tasarruf bakımından da müşterilerin lehine bir durum oluşturuyor” dedi.
Bu sistemin yurtdışında 10 yıldan beri kullanıldığını, Afyonkarahisar’da 8-10 işletmede var olduğunu hatırlatan Güzgü, “Haftabaşından bu yana 10’a yakın müşteri, karbon temizleyicisini kullandı. Hepsi de memnun kaldı. Bizim öngörümüz şu: 20 bin kilometrede bir bu temizleyiciye girerse otomobil, sağlıklı bir sürüş yaşanabilir. Yılda bir sürücünün ortalama 10 bin kilometre yaptığını düşünürsek, 20 bin kilometre, iki yıl eder” diye konuştu.
Karbon temizleyicisi hizmetinin fiyatının da ucuz olduğunu vurgulayan Güzgü, “Otomobil buraya geldiğinde 45 dakika bu makineye bağlı kalıyor. 45 dakikadan sonra 3 bin devirde 30 kilometre yol yapmasını öneriyoruz. Bu hafif ticari ve binek araçlar için öngörülmüş bir sistem. Piyasada tahminimizce 70-80 liraya verilen bu hizmeti, biz 50 liraya veriyoruz” ifadelerini kullandı.
Cafer Güzgü, müşteri memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini, memnun bir müşterinin çevresindeki 10 kişiye memnuniyetini anlattığını belirtirken “Müşteri memnun değilse, çevresindeki ve ulaşabileceği 2 bini aşkın kişiye şikayetini anlatıyor. Bu durum, müşteri memnuniyetinin bizim için ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seriyor” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme